Adidas Adipure 11pro er tilbage i en opdateret version, og den byder udover en ny farve på mere klasse og komfort, og vi kigger nærmere på de nye fodboldstøvler lige her.

Adidas Adipure-siloen har alle dage været ensbetydende med elegance og klasse. Det har været fodboldstøvlens DNA at kombinere et godt fit med et sublimt touch på bolden og et enkelt og elegant udseende.

Nu er den seneste generation af Adidas Adipure-siloen landet, og Adipure 11pro II er alt det en klassisk Adipure skal være og så endda lidt til. For udover at den har klassen, komforten og det lækre læder, så har den nye Adipure 11pro II også en farve, der nok skal tiltrække sig opmærksomhed på en måde, som Adipure aldrig har prøvet det før.

Hvis du vil have fat i den nye Adidas Adipure 11pro II Lilla/Hvid, så kan du se meget mere lige her

Med de lilla farver har Adidas givet Adipure 11pro II fodboldstøvlerne en farve, der så absolut er klar til at tørne ud til VM i Brasilien til næste år. Når sambarytmerne dunker og festen er i gang, så nytter det ikke noget at stå over i hjørnet og med denne nye støvle er Adipure pludselig festens midtpunkt.

Støvlen har nok engang en overdel af Adidas' lækre og elegante Taurus læder. Det er et blødt læder, der giver et enormt godt fit i støvlen og ikke mindst touch på bolden. Hvis man er en fodboldstøvle-traditionalist og sværger til læderstøvler, så er man nok næppe skuffet over at det er blevet til genvalg på den front.

Adidas har dog ændret lidt på overdelen og tilføjet flere syninger. Dermed undgår man at læderet strækker sig unødvendigt, og samtidig så giver det et meget nært og pesonligt fit i støvlen. Dermed har Adidas arbejdet med at forbedre kerneværdierne i en Adipure som alle dage har været touch, komfort og fit.

Hvis du vil have fat i den nye Adidas Adipure 11pro II Lilla/Hvid, så kan du se meget mere lige her

Iøjenfaldende er det, at Adidas med den nye opdatering Adipure 11pro II er gået væk fra den Duracoating teknologi, som man fandt ude ved snuden af den forrige version. Duracoating skulle give øget holdbarhed, men Adidas har vurderet at det ikke er nødvendigt med de nye syninger på overdelen, der sørger for at læderet ikke strækker sig og giver en øget holdbarhed.

Ligesom vi kender det fra den forrige generation af Adipure 11pro, så bliver det lækre Taurus-læder afløst af mikrofiber omkring midterfoden og om til hælen. Det er med til at holde vægten nede på støvlen og giver samtidig et dynamisk og moderne udseende til fodboldstøvlen.

Ved hælen har Adidas også arbejdet for at forbedre komforten, og tyskerne har beklædt indersiden af hælen med det behagelige og komfortable ruskind. Samtidig har Adidas også sikret sig, at fodboldstøvlen ikke kun føles godt men også ser godt ud. Ved hælen har man tilføjet en elegant 11pro skrift, der bidrager til den klasse, som Adipure alle dage har været fuld af.

I forhold til sålen har Adidas arbejdet med at skabe bedre dynamik og komfort. I sålen er der tilføjet flere torsion og supportbarer, der skal være en ekstra støtte, når man er ude i yderpositionerne og har brug for maksimal energi og støtte. Adidas kalder denne nye frame får Comfortframe, og det er dermed ikke svært at sætte sig ind i, at komforten er vigtigst.

Adidas har også ændret på selve knopperne. De er blevet flere, og så er de skrumpet en anelse i størrelse. Det giver en bedre trykdistribution, da belastningen bliver bedre fordelt mellem knopper. Samtidig er knopperne mere afrundede hvilket også skal give et bedre greb.

Adidas har med den nye Adidas Adipure 11pro II arbejdet for at gøre en klassiker endnu mere klassisk og en elegantier endnu mere elegant. Små forbedringer er vejen frem, når man forbedrer en velfungerende, og derfor har Adidas nøjes med få ændringer på den nye Adidas Adipure 11pro II, men med en helt ny farve i lilla så skaber støvlen opmærksomhed som aldrig før.

Hvis du vil have fat i den nye Adidas Adipure 11pro II Lilla/Hvid, så kan du se meget mere lige her

Adidas Adipure 11pro II skal nok skabe opmærksomhed med dens nye design og ikke mindst den strålende nye farve. Hvad synes du om støvlen? Er den nye farve noget for dig? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.