Adidas lancerede i dag deres helt unikke The Enlightened-kollektion, som byder på alle deres støvler helt i sort - men med reflekterende snørebånd og Adidas-striber. Vi tog en tur forbi FC Københavns hovedkvarter og overrakte Thomas Delaney sit nye par Enlightened-støvler inden CL-braget mod Galatasaray onsdag.

Når Champions League sparkes i gang i aften kommer stadionlyset til at spille en helt speciel rolle. Ud over at det sørger for at man rent faktisk kan se hvad der foregår på banen, så kommer de også til at lyse nogle af spillernes støvler op.

Vil du også skinne som Delaney og de andre stjerner? Så kan du forudbestille din Enlightened-støvler lige her - fra 1.189 kr.

Adidas har nemlig udstyret nogle af deres spillere med de nye The Enlightened-støvler, som har reflekterende materiale på striberne og snørebåndene. Der er ikke nogle gimmicks, ikke nogle sparkeforbedrende egenskaber - blot nogle af verdens bedste spillere, der skinner på banen.

En af dem bliver danske Thomas Delaney, som i morgen aften går på banen i Istanbul mod Galatasaray. Det kommer Thomas til at gøre i sine nye Enlightened Nitrocharge 1.0, som vi var forbi og levere personligt til ham.

Ud over at snakke om de nye støvler - som Thomas var ganske begejstret for i øvrigt - fik vi også en lille snak om hvad han godt kan lide i en fodboldstøvle samt hvordan det er at være nået så langt i karrieren med landshold og Champions League.

Hvordan overrækkelsen gik kan du se meget mere af lige herover.

Vil du også skinne som Delaney og de andre stjerner? Så kan du forudbestille din Enlightened-støvler lige her - fra 1.189 kr.

adidas, enlightened, predator, f50, adizero, unisport, unisportstore

Hvad synes du om den nye Enlightened-kollektion - og har reflekser noget at gøre på fodboldstøvler? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder og lad os se om vi kan spotte alle Adidas-spillere med Enlightened-støvler på.