Der ser ud til at være rigtig spændende nyt på vej fra tyske Adidas. En ny video er blevet offentliggjort hvor ordet 'The Enlightened', der betyder det oplyste, er det helt centrale. Vi ser lidt nærmere på, hvad der kan være i vente lige her.

Et lysglimt bryder frem og oplyser banen, men forsvinder sekundet efter. Der virker til at være rigtig spændende ting på vej fra Adidas, der netop har lanceret en ny video, hvor ordet The Enlightened er det centrale. Oversat til dansk betyder det 'det oplyste', og det kunne godt tyde på, at Adidas pønser på at lancere noget helt nyt i næste uge.

Vi må dog endnu vente lidt endnu på at finde ud af, hvad det er tyskerne har til os. Først på tirsdag den 22. oktober virker det til, at vi kan få det nye at se. Indtil da må vi nøjes med at gå og spekulere lidt på, hvad de dog kunne mene med The Enlightened, og hvilken reference det kan have.

Det hele startede fredag eftermiddag, hvor Adidas på deres sociale medier lancerede et billede med et omrids af en fodboldprojektør i baggrunden og teksten The Enlightened med fed skriften foruden datoen 22/23 oktober stående nedenfor, og siden hen har vi så fået videoen med de skarpe lysglimt. Det er med andre ord ikke mange informationer, som Adidas har tænkt sig at slippe ud til at starte med, men mon ikke, at vi kan blive lidt klogere i løbet af de næste dage.

Her på Unisport.dk lover vi selvfølgelig at følge meget spændt med i, hvad det er Adidas har på vej til os, og hvad de mener med The Enlightened. Ligeså snart der er nyt fra Adidas, så kan i regne med at se det her på siden og på Facebook, Twitter og Instagram, så hvis du er ligeså nysgerrig som vi er, så er det en rigtig god idé at holde nøje øje her de næste par dage.

Interessant trænede Real Madrid-duoen Nacho og Morata i hver sin sorte Adidas-støvle i dag, hvor Monreal havde en sort/sølv Adizero, mens Monreal spillede i en sort/sølv Nitrocharge. Hvad det betyder vil tiden dog vise...

Det virker rigtig spændende det, som er på vej fra Adidas. Hvad det dog kan være, må vi endnu vente nogle dage på at finde ud af, men noget tyder på, at det centrale i denne sammenhæng er det engelske ord 'Enlighten' der oversat til dansk betyder oplyst. Er du ligeså spændt som vi er? Og hvad tror du vi har i vente? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.