Folkene hos Puma har sat sig ned med Arsenals midtbanedirrigent Mikel Arteta, og det er blevet til et interview, hvor han blandt andet fortæller om sit bedste mål, bedste medspiller og hvad han bedst kan lide ved sin støvle Puma King.

Det er uden tvivl ganske sjovt at være Mikel Arteta for tiden. Han er lige vendt tilbage fra en skade og det til et Arsenal-hold, der sprudler af spillegælde, entusiasme og masser af tro på tilværelsen. Men Mikel Artetas karriere har budt på mange andre store oplevelser end dem med Arsenal og i en ny Puma video fortæller han om de store oplevelser.

Han fortæller blandt andet, at et af de mål han allerbedst husker, var dengang han spillede i Glasgow Rangers og scorede et straffespark mod Dunfermline i den sidste kamp til 6-1. Selvom det måske kan lyde som et overflødigt mål, så var det måldifferencen, der afgjorde mesterskabet og det ene mål var nok til at snyde rivalerne fra Celtic for mesterskabet.

Arteta fortæller også, at Ronaldinho er den bedste spiller, han nogensinde har spillet sammen med. Dengang Arteta var ung spillede han i Paris Saint Germain med Ronaldinho, der forblændede både Arteta og resten af holdkammeraterne med sine utrolig kvaliteter med bolden.

I videoen kan du også høre Arteta fortælle om, hvorfor han lige præcis foretrækker Puma King og ikke overraskende, så er det komforten og touchen på bolden, som Arteta lægger vægt på. Det ses også tydeligt på banen, hvor Arteta igennem hele sidste sæson viste stor kvalitet i Arsenal med sikkert pasningsspil og disciplineret defensivt arbejde.

Mikel Arteta har haft en imponerende karriere, og lige nu nyder han stor succes i Arsenal. Hvad synes du om Mikel Artetas fodboldkvaliteter? Og hvad synes du om Puma King, som han foretrækker? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.