Nike Premier er den seneste klassiske læderstøvle i flokken, og Jakob har haft læderfamiliens nyeste medlem på fødderne for at finde ud af, om den kan stå distancen. Med andre ord fælder vi i dag hammeren over The Nike Premier - kan man lave en moderne klassikerstøvle, og kan den hamle om med Copa Mundial?

Det er måske lidt gået tabt i Hypervenom-hypen, men i slutningen af maj fik vi premieren på en helt ny Nike støvle med det meget rammende navn, Premier. Støvlen er Nikes nyeste læderstøvle, og har et tidsløst design, hvilket selvfølgelig ikke er gået Jakobs anmeldernæse forbi. Han har haft støvlerne på fødderne for at se, hvordan sådan en moderne læderklassiker klarer sig, når den bliver sluppet løs på fodboldbanen.

Der er næppe behov for at skulle argumentere for læders åbenlyse kvaliteter, som alverdens forskellige fodboldspillere har nydt godt af i tidernes løb. Læderstøvler har et touch på bolden, som man ikke finder på mange syntetiske materialer. Ganger man det med en sublim komfort, så er det ikke svært at forstå at nogle fodboldspillere sværger til læder, som var det religion og kategorisk nægter at spille i andet.

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med Nike Premier? Bestil den nu - kun 679,- kr.

Men hvordan klarer Nike Premier sig, når den er på banen? Det kan du se i denne video, hvor Jakob dykker ned i støvlen og blandt andet tager et detaljeret blik på snuden, som er lavet af kængurulæder. Som altid med en klassikerstøvle er komforten også i højsædet, hvorfor Jakob naturligvis også dækker denne - og hvorfor han kalder det en støvle som selv hans bedstefar ville synes om, kan du se her.

Nike Premier er lavet over næsten læst, som Nike brugte på Hypervenom, hvilket er deres mest anatomisk korrekte læst til dato. Den placerer foden tæt på jorden og bolden for et bedre touch. Knopsystemet er også meget klassisk opbygget med koniske knopper og enkelte blades, og hvordan det opfører sig, når man bliver sluppet løs på banen, giver Jakob sin kyndige vurdering af.

I videoen kommer Jakob selvfølgelig også med svaret på spørgsmålet, som alle læderfanatikere vil stille: Hvordan klarer Nike Premier det i forhold til klassikeren Adidas Copa Mundial? Og uden at afsløre alt for meget af slutningen, så kan vi rolig konkludere, at det nyeste medlem i læderfamilien går direkte efter tronen uden at tøve et eneste sekund.

Vil du være med på klassikerholdet? Så bestil din Nike Premier nu - kun 679,- kr.

Nike Premier er en rendyrket læderstøvle, som lægger vægt på touch, fit og kontrol med bolden. Men hvordan det fungerer ude på banen kan du få Jakobs vurdering af i anmeldelsen. Hvad synes du om Nike Premier? Kunne du finde på at spille med denne rendyrkede læderstøvle? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.