Joltter har haft fingrene i Lionel Messis nyeste våben, og det er blevet til en unboxing af den lækre og elegante Adidas F50 Adizero, som springer i øjenene med sine skarpe farver. Du kan lige her se, hvordan det gik for sig, da Messis støvle landede på lager her hos os.

Det kan være svært at beslutte sig for, hvem man synes er bedst: Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi. Begge spillere fortryller ugentligt verden med deres utvivlsomme kvaliteter, og de har ovenikøbet hver deres egen støvlekollektion. Vores egen Joltter virkede også til at være noget forvirret, da han skulle unboxe den nye Adidas F50 Adizero Messi og kækt mødte op i Real Madrid outfit med et par Nike Mercurial Vapor IX om halsen.

Hurtigt gik det dog op for ham, at det var den helt nye Adidas F50 Adizero Messi som stod på bordet foran ham, og ligeså hurtigt som han spottede det, fik han skiftet til den helt nye Barcelona-trøje. Iklædt de farver som vi bedst kender Messi i fik Joltter unboxet Messis helt nye våben, og hvordan det gik for sig, kan du se lige her.

Adidas F50 Adizero Messi er lavet udelukkende til Lionel Messi og hans unikke talent. Den seneste version fremstår elegant og skarp i en farveeksplosion, som Adidas har markedsført med sloganet the speed of light hvilket betyder lynets hastighed og passer til den fart, som er kendetegnet ved Lionel Messis brilliante spil.

Støvlen er den populære Adidas F50 Adizero, som er Adidas bud på en letvægts-støvle, og med kun 156 gram må man sige, at det er lykkes for den tyske sportsgigant. Den lave vægt bliver skabt ved hjælp af Sprintweb-konstruktionen, der sikrer, at støvlens overdel kan være så tynd som absolut muligt.

Mikrofibermaterialet på overdelen er Adidas DUALMAX-materiale, der er 1,5 mm tyndt. Det skal sikre, at komfort og touch nærmer sig de læderlignende niveau. Messi selv er dog kendt for trofast at holde sig til lædermodellen, men indtil videre bliver Adidas F50 Adizero Messi kun produceret med mikrofiberoverdelen.

Hvis du vil se meget mere til Lionel Messi og hans nye Adidas F50 Adizero Messi, så har vi også lavet en kampagneside, hvor du kan gå på opdagelse i den nye støvle og lære meget mere om dens kvaliteter. Støvlen kan mange ting, men desværre bliver man ikke ligeså god som Messi af at spille med dem. Men det er måske ikke et helt dumt første skridt.

adidas, adidas F50, adizero, messi, fc barcelona

Lionel Messi er en éner i fodboldverden, og derfor skal han også have sin helt egen støvlekollektion. Hvad synes du om unboxing-videoen af Adidas F50 Adizero Messi? Og kunne du godt tænke dig at få den helt nye støvle på fødderne? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.