Sommeren varer desværre ikke evigt, og rundt om hjørnet lurer skolestarten igen. Men selvom sommerferie bliver afløst af lektier, lange timer og masser af regnestykker, så betyder det ikke, at man bliver nødt til at give slip på fodbolden. Vi tager et kig nærmere på, hvordan man bliver klar til skolestart med sit yndlingshold.

Sommerferien er en rar tid. Der er masser af tid til fodbolden og til at få slappet af og ladet batterierne godt op til den kommende sæson. Men ligeså sikkert som det er, at sommeren både byder på regnvejr og solskin, så varer ferien ikke evigt og pludselig er det tid til at skulle i skole igen. Det betyder dog ikke, at man må give slip på fodbolden. Med madkasser, drikkedunke og mapper i klubfarver og design kan man stolt vise yndlingsholdet frem, både i timerne og i frikvarterene.

Ligesom dine kammerater givetvis vil høre, hvad du har lavet i ferien, kan du meget vel også ende op i følgende diskussion. Hvem er sommerens bedste køb: Neymar eller Isco? Og bliver det Ronaldo eller Messi, der kommer til at hæve det spanske mesterskabstrofæ? Kampen mellem Real Madrid og Barcelona er en klassiker, og selvom man selvfølgelig skal følge med i timerne er der mulighed for at vise, hvem man støtter i den evige rivalisering mellem de to klubber.

Der vil nok utvivlsomt være en del, som er trofaste støtter af den katalanske storklub Barcelona, og som sværger til Lionel Messi, Andres Iniesta og de andre stjerner. Og hører man til flokken, der gerne ser Barcelona vinde endnu et mesterskab, så kan man vise sit tilhørsforhold, selv når læreren kigger skrapt på en og beder en høre godt efter. Med et penalhus, en mappe til ens papirer og en blyantspidser, så kan man under hele timen vise, hvem man støtter.

Hvis du skal være godt klædt på til skolestart og markere dit tilhørsforhold til Real Madrid eller Barcelona, så kan du se mere lige her:

Hvis man mere er til Real Madrid og er sikker på, at Cristiano Ronaldo bliver årets oplevelse, så skal det også markeres i timerne. Så når man får stress af at kigge på sine matematikopgaver, der ikke løser sig selv, så kan det muligvis give mere ro i sjælen at kigge på ens mappe fuld af Real Madrids stjerner. Eller ens penalhus, hvor kongeklubbens stolte logo toner selvsikkert frem.

Men sådan en diskussion om, hvem der egentlig er bedst af Real Madrid og FC Barcelona har det dog med at trække i langdrag. Det er langt fra så simpelt, som man skulle tro, at blive enige om, hvem der er Spaniens stolthed, så når det er frikvarter, og madkassen og drikkedunken skal hives frem, så kan man fortsætte diskussionen. Og hvis man lige i et kort sekund, bliver i tvivl om, hvem det var man støtter, så kan man bare kigge på det logo, man har på madkassen og drikkedunken.

Hvis du skal være godt klædt på til skolestart og markere dit tilhørsforhold til Real Madrid eller Barcelona, så kan du se mere lige her:

Skolestarten venter rundt om hjørnet, og hvis man gerne vil vise klubfarverne frem i timerne og frikvarterene, så er der en masse helt nyt og lækker skoleudstyr. Glæder du dig til det bliver skolestart igen? Og er du mest til Real Madrid eller Barcelona? Som altid høre vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.