Nike Hypervenom er landet på lager, og vi besluttede at give en fast Unisport.dk en helt speciel oplevelse. Overraskelsen stod malet i Lukas' ansigt, da vi tog forbi, og overraskede ham med de helt nye Nike Hypervenom Phantom samt en helt eksklusiv støvletaske, som der kun er produceret ganske få af i hele verden, og ikke er mulig at købe. Se her hvordan det ser ud, når man er en af de allerførste, der får fat i den længe ventede Hypervenom.

Se det store udvalg af Nike Hypervenom fodboldstøvler.

Her i Unisport kan vi godt lide at forkæle alle jer fodboldglade fodboldfans, og vi kunne ikke rigtig komme i tanke om en bedre sommerforkælelse, end at blive overrasket med den helt nye Nike Hypervenom Phantom. Derfor tog vi turen til Vejen i Jylland for at overraske Lukas Kruse med denne helt unikke og længevetende støvle.

Og for at gøre overraskelsen lidt sødere, så havde vi ikke kun taget de helt nye Nike Hypervenom-støvler med på tværs af Storebælts-broen til det jyske. En uforudsigelig og lækker støvle som Hypervenom skal gerne kæles lidt for, og derfor havde vi pakket dem ind i en helt unik Nike Hypervenom-støvletaske, som der kun er lavet ganske få af i hele verden.

Derfor havde vi en pakke i hånden med et unik støvletaske med et helt specielt par fodboldstøvler indeni, da vi ankom til Vejen, hvor Lukas var i fuld gang med at træne i en særlig Elite Football Camp, og de mange spillere kunne lige pludselig se, at der var et par uventede gæster til stede under træningen, hvilket selvsagt skabe en del pludselig opmærksomhed.

Den opmærksomhed blev bestemt ikke mindre da, det langsomt gik op for de fodboldglade drenge, hvad det var Jakob bar under armen. Det orange dødningehoved på kassen afslørede, at det her havde noget at gøre med Nike Hypervenom, som vi alle har sukket efter, siden Nike løftede sløret for den nye støvler.

Og da Lukas fandt ud af, at støvlen var tiltænkt ham, reagerede han, som enhver anden nok ville have gjort det ved at få stukket et par Nike Hypervenom i hånden samt en helt unik og eksklusiv taske. Lukas ansigt forvandlede sig til en blanding af overraskelse og ekstrem glæde, og hans holdkammerater, så begejstret med, da han fik den hurtige og elegante støvle på fødderne.

Vil du også se, hvordan det ser ud, når man overrasker en heldig Unisport-bruger med et par helt unikke fodboldstøvler, så kan du se med her og mærke den magi, det indebærer at få et par helt nye Nike Hypervenom Phantom på fødderne for første gang, og så endda som en af de absolut første i hele Danmark.

Se det store udvalg af Nike Hypervenom fodboldstøvler.

Nike Hypervenom er endelig landet, og vi arbejder hårdere end nogensinde for at få sendt støvlen af sted til alle jer fodboldfans, der skal gøre jeres fodboldspil ligeså uforudsigeligt som Neymars. Hvordan ville du reagere, hvis du fik Nike Hypervenom og en helt unik støvle? Og skal du gøre dit fodboldspil uforudsigelig med Nikes nyeste støvle? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.