Den nye Arsenal udebanetrøje er længe ventet, og selvom vi endnu må vente lidt på at se trøjen i fuldt flor, så har Nike løftet sløret en anelse for trøjen, og lige her kan du få en lille forsmag på, hvad The Gunners skal have på i den kommende sæson

Arsenal formåede i sidste sæson med nød og næppe at bibeholde fjerdepladsen i Premier League, og i den kommende sæson skal Arsene Wenger forsøge at føre sit unge og talentfulde mandskab til mere succes i både den hjemlige liga og i Champions-League, hvis London-klubben ellers klarer kvalifikationen.

Og i forsøget på at få helt fat i Manchester United og Manchester City og hjembringe det første Premier League-trofæ siden 2004, skal Arsenal have en helt ny udebanetrøje fra deres mangeårige sponsor Nike.

Trøjen har været længe ventet, og Arsenal fans må vente lidt endnu før de endelig for at se, hvordan trøjen tager sig ud, men allerede på nuværende tidspunkt kan Nike løfte en lille del af sløret for, hvordan trøjen kommer til at se ud.

I videoen ser man en række af Arsenals unge stjernespillere, der gør sig klar til at tage den helt nye trøje på. Det er walisiske Aaron Ramsey samt englænderne Theo Walcott, Carl Jenkinson og Alex Oxlade-Chambelain, som gør sig de absolut sidste forberedelser, inden vi endelig får set trøjen.

Er du nysgerrig på at få et lille kig på Arsenals nye udebanetrøje, så kan du se videoen lige her, hvor Nike er modige nok til at vise, hvad det er, vi har i vente, når trøjen bliver lanceret på tirsdag.

Her på Unisport skal vi nok følge nøje med i, hvad der sker på tirsdag, når Arsenal løfter sløret for, hvordan den nye udebanetrøje kommer til at se ud. Ser du frem til at se den nye udebanetrøje? Og tror du, at Arsenal kan få succes i den kommende sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.