Adidas virker til at være i et rigtig godt sommerhumør, og i dag forkæler de tyske støvlegiganter os med tre helt ny farvevarianter af den populære og lækre læderstøvle Adidas Adipure 11pro. Du kan se de nye farver lige her.

Det er sommertid og højsæson for forkælelse hvad enten man holder sommerferie i udlandet eller hjemme i Danmark, og med tre nye farvevarianter til Adidas Adipure 11pro-serien giver den tyske støvleproducent os for alvor noget til at forsøde sommeren med.

Adidas lancerer to knivskarpe farvevarianter af den lækre Adidas Adipure 11pro samt en frisk farveopdatering til den lette lillebror Adidas Adipure 11pro SL, og med de tre støvler er der absolut ingen grund til at holde begejstringen tilbage, for der er tale om en nogle virkelig gode fodboldstøvler i elegante og lækre farver.

Du kan allerede nu bestille de nye lækre udgaver af Adidas Adipure 11pro serien lige her - priser fra 1099 kr.

Den populære Adidas Adipure 11pro, som er trådt ind på støvlemarkedet med stil, bliver lanceret i henholdvis en helt sort udgave og en hvid/sort/guld farvevariant, så man nok engang skal stille sig selv et helt essentielt støvle-spørgsmål - kan jeg bedst lide hvide eller sorte fodboldstøvler?

Og falder svaret på de hvide fodboldstøvler, så vil man helt sikkert også glæde sig over, at den lette lillebror Adidas Adipure 11pro SL nu bliver lanceret i en skarp hvid farve med friske farvestrejf i neon/sølv.

Du kan allerede nu bestille de nye lækre udgaver af Adidas Adipure 11pro serien lige her - priser fra 1099 kr.

Ser man på klassikeren Adidas Adipure 11pro, så er der ingen tvivl om, at de to nye farvevarianter klæder den elegante støvle, der er en af Adidas mest populære støvler, og som blandt andet bliver foretrukket af den tyske forsvarsstjerne Philip Lahm. Under dette års Champions League-finale bar han et par i sort/hvid/rød, og det gode spørgsmålet er, hvilken af de nye farveversioner han ville foretrække - den skarpe blackoutede udgave, eller den friske og elegante udgave i hvid med sort og guld.

Uanset om man vælger den hvide eller sorte farvevariant, så får man en støvle, der er født til at spille elegant og klassisk fodbold med stort fokus på at have det rigtige touch på bolden, der giver maksimal kontrol og overlegenhed i alle spillets facetter.

Den bløde læderoverdel leverer nemlig det præcise touch på bolden, der giver en naturligt dæmpende effekt, hvilket resulterer i en meget elegant boldbehandling, hvis man vel og mærke har teknikken til det. På midterfoden af støvlen har Adidas brugt mikrofiber i stedet for læder for at stabilisere støvlen og holde foden på plads.

Du kan allerede nu bestille de nye lækre udgaver af Adidas Adipure 11pro serien lige her - priser fra 1099 kr.

Men selvom det her er et af markedet mest elegante og klassiske støvler, så er der også blevet plads til en række moderne tiltag, der skal forbedre støvlens ydeevne. For at gøre holdbarheden endnu bedre end tidligere, har Adidas beklædt snuden af støvlen med deres DuraCoating-teknologi, der skal sørge for, at der ikke opstår et mellemrum mellem sålen og overdelen.

Knopsystemet sidder på den velkendte Sprintframe-ydersål, som vi kender fra de andre Adidas-siloer, men knopsystemet er en smule anderledes. I stedet for de triangulære knopper, har de valgt runde, koniske knopper, der igen vidner om, at det er en klassiker, man har i hænderne. Det giver både plusser til komfort, stabiliteten og til vendinger på små områder.

Men hvis man er den hurtige fodboldspiller, der gerne vil have en lettere støvle med maksimal fart, så vil Adidas Adipure 11pro SL være det rigtige valg, da det er en støvle, der tager de vigtigste egenskaber fra Adidas Adipure 11pro og går på en slankekur for at sikre minimal vægt.

Adidas har valgt at gøre det på en helt simpel måde: Tyskerne har taget den lækre overdel fra AdiPURE og monteret en letvægtssål på den, så man får en interessant hybrid af speed og elegance. Og med en elegant farve i hvid komplimenteret af neon og sølv, så er det en støvle, som ikke kun føles skarp, men som også ser skarp ud.

Du kan allerede nu bestille de nye lækre udgaver af Adidas Adipure 11pro serien lige her - priser fra 1099 kr.

Sålen på støvlen er identisk med den, Adidas benytter på deres speedstøvler, Adizero. Det er den såkaldte Sprintframe, der er en ultratynd TPU-sål, som både sørger for lav vægt og en god spændstighed. For at spare så meget vægt som muligt er sålen flere steder kun 1mm tyk, og er et godt eksempel på den tyske ingeniørkunst.

Overdelen på 11pro SL er også en smule anderledes end på den klassiske 11pro. På 11pro SL er overdelen lavet med blødt, lækkert kængurulæder, som udgør støvlens forfod, hvilket afviger fra den almindelige 11Pro, der er lavet med en overdel af Tauruslæder. Fra midterfoden og om mod hælen tager en mikrofiberdel over, som sørger for at øge stabiliteten i støvlen samt sænke vægten. Faktisk er midterparten perforeret for at spare så meget vægt som muligt.

Adidas har med Adipure 11pro SL gjort deres ypperste for at holde vægten nede og med sølle 185 gram for en størrelse 42 1/2, så må man sige at det er lykkes på imponerende vis, og er man til den unikke kombination af lav vægt og læder, så kan man ikke undgå at tage denne støvle med i ens overvejelser.

Du kan allerede nu bestille de nye lækre udgaver af Adidas Adipure 11pro serien lige her - priser fra 1099 kr.

Og hvis man godt kan lide at se, hvor langt man har løbet, og om man for eksempel har fået mere fart i støvlerne af at have SL-versionen på, så er både 11pro og 11pro SL optimeret til Adidas MiCoach, der giver dig muligheden for at få det totale overblik over din præstation.

Vi føler os forbandede heldige, at støvlegiganterne forkæler os med så mange flotte og elegante nye farvevarianter af alle vores yndlingsstøvler. Hvad siger du til de nye farver til 11pro og 11pro SL. Hvilken version kan du bedst lide? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.