Hvis du synes at været er lidt gråt og trist udenfor, så har vi her en nyhed, der nok skal få din fredag til at lyse lidt mere op. Her i Unisport får vi den nye helt nye Nike Hypervenom Phantom i en ny farvevariant, så du nu også kan være uforudsigelig i grøn og sort.

Der er ingen tvivl om, at lanceringen af den nye Nike Hypervenom Phantom har været en af årets allerstørste begivenheder på støvlemarkedet. Nike har med introduceringen af den nye Hypervenom lagt yderligere til i deres i forvejen brede støvlesortiment, hvor en række af de seneste teknologier er blevet inkorporeret i Hypervenom, der er udviklet til at gøre spillet uforudsigeligt, og nu kan du snart også udfordre forsvarsspillerne i en grøn/sort farvevariant.

Hypervenom er målrettet den offensive spiller, der vil gøre livet surt for forsvarsspillerne, og her handler det om at være udforudsigelig. For hvis forsvaret ikke ved, hvad der kommer, har de ikke mulighed for at forberede sig, og derfor har Nike lagt stor vægt på smidighed og adræthed i støvlen, hvor man også har udviklet en helt ny læst, så støvlen efter Nikes opfattelse også vil kunne passe en lidt bredere fod.

Overdelen på støvlen består af det moderne udviklede NikeSkin, der skal forme sig efter foden og dens bevægelser, og som kun har tre lag: det inderste skaber struktur, andet lag er af mesh og det yderste er et ultratyndt mikrofiber. Nike har dermed gjort alt hvad de kunne for at støvlen skal føles så let på foden som overhovedet muligt, hvilket også ses på vægten, der kun er på 200 gram.

Undersiden af støvlen består af en leddelt ydersål, der bevæger sig i trit med foden. Meget energi går igennem storetåen, og derfor er ydersålen designet til at holde kontakt med jorden i længst mulig tid. Det skal give den optimale energiudnyttelse, og i samspil med de interne og eksterne torsionbare gør det støvlen meget responsiv og kvik i afsættet.

Allerede under dette års Confederation har vi set hvad Nike Hypervenom kan bruges til. Hvem husker ikke det smukke mål som Neymar Jr. scorede i Brasiliens sejr over Japan, hvor den nykårede Barcelona-spiller smadrede kuglen op i hjørnet fra 30 meters afstand iførst sin Nike Hypervenom.

Nike Hypervenom er i vores optik en af de mest spændende støvlevariant i år. Hvad siger du til den nye variant? Skal du have den grønne, eller er du mest til den orange/sorte variant? Som altid hører vi meget gerne din kommentar her på Facebook og på Twitter.

nike, hypervenom, phantom, Collin eder, shawn hoy, neymar, rooney, nike hypervenom, deadly agility, agility, nikeskin, live session, google  hangout, google plus, youtube, livestream, live stream, live, unisport, unisportstore