Det er igen blevet mandag, og det betyder traditionen tro, at vi leverer en omgang støvlespots, der denne gang byder på et par lækre farvevarianter fra Nike og Adidas båret af stjernerne i Confederations Cup. Vi tager et kig på støvlerne her.

Javier Hernandez (Mexico) - Nike Tiempo Legend IV ACC Hvid/Sort/Neon Den målfarlige Javier Hernandez har stået i skyggen af Robin Van Persie i Manchester United i løbet af sæsonen, men den lille mexicaner har ikke mistet evnen til at finde vej til netmaskerne. Under kampen mod Italien fik Hernandez sparket kuglen i kassen fra 11-meter pletten, og det skete i Nike Tiempo Legend IV ACC Hvid/Sort/Neon.

Mario Balotelli (Italien) - Nike CTR360 Maestri III ACC Blå/Neon/Sort Mario Balotelli står sjældent i vejen for at underholde både med hans farverige spil på banen, og dels med hans ligeså farverige ageren uden for banen. Han blev introduceret som en Nike Hypervenom-spiller, men i gårsdagens kamp mod Mexico var han tilbage i hans Nike CT360 Maestri III ACC. Og det har nok ikke været et dårligt valg, for det lykkedes i hvert fald Balotteli nok engang at komme på tavlen.

Neymar Jr. (Brasilien) - Nike Hypervenom Phantom ACC Orange/Sort Der har nok siddet en enkelt eller to Barcelona-fans og gnedet sig i hænderne, da brasilianske Neymar på fornemmeste vis bragede kuglen i kassen i Brasiliens 3-0 sejr over Japan. Hvis han kan fortsætte den stil, når han lander i det catalanske, skal han nok vise sig at være de 57 mio. euro værd, som Barcelona endte med at måtte give for guldfuglen. Og mon ikke også Nike har været godt tilfreds med, at den smukke kasse blev sat ind med Hypervenom Phantom på foden.

Alessio Cerci (Italien) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Gul/Orange Alessioa Cerci har været en af profilerne for Torino i denne sæson, hvor han har imponeret i det norditalienske med flot spil, og på det seneste har han blandt andet været rygtet på vej til AC Milan. I Italiens kamp mod Mexico viste han sine færdigheder i Nike Mercurial Vapor IX ACC i den gul/orange farvevariant.

Javier Aquino (Mexico) - Nike Hypervenom Phantom Orange/Sort Det er ikke kun de store stjerner som Rooney og Neymar Jr., der spiller i Nikes nye Hypervenom. Den hurtige støvle er blevet taget godt imod vidt og bredt, og i Mexicos kamp mod Italien havde den 23-årige Villareal-spiller Javier Acuino den nye støvle på fødderne.

Jô (Brasilien) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Gul/Orange Dengang Manchester City kom til penge, var brasilianske Jo en af de første som klubben kastede deres kærlighed på og mange millioner efter. Brasilianeren blev dog aldrig den store succes i Manchester-klubben, men i lørdagens kamp mod Japan beviste han, at han kender vejen til netmaskerne. Han fik sat et flot mål ind i sine Nike Mercurial Vapor IX ACC i den gul/orange farvevariant.

Pedro (Spanien) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Gul/Orange Mercurial har alle dage været en populær model, siden Nike lancerede deres første støvle for 15 år siden. En af de spillere, der nyder godt af støvlen er spanske Pedro, der flashede Nike Mercurial Vapor IX ACC Gul/Orange, da spanien slog Uruguay med 2-1. Og uden at skulle lege smagsdommere, kan vi da godt konstatere, at farvevarianten står godt til spaniens mørkerøde dragt.

Andrea Pirlo - Nike -Tiempo Legend IV Elite ACC Hvid/Sort/Neon Nogle gange kan det være svært at finde ord for ren og skær klasse. Og det var intet mindre end hvad Pirlo leverede, da han i sin landskamp nummer 100 sparkede et frispark i kassen, der vist ikke behøver yderligere introduktion. Målet blev score i Nike Tiempo Legend IV Elite, der ellers døde ved EM 2012. Men det har ikke afholdt Pirlo fra at folde sine sublime sparkekundskaber ud i modellen, der har en stærk carbon-sål som et særligt kendetegn.

Giovani Dos Santos (Mexico) - Nike CTR360 Maestri III ACC Blackout Det er stilet at være klædt helt i sort, også når det gælder ens fodboldstøvler. Den opfattelse virker Giovani Dos Santos i hvert fald til at have. Den mexicanske offensiv spiller var i hvert fald at finde i et par helt sorte Nike - CTR360 Maestri III ACC, som han efter vores vurdering har blackoutet selv.

Luis Suarez (Uruguay) - Adidas F50 AdiZero Rød/Sort/Hvid Hvis Luis Suarez er typen, der samler avisklip sammen, hvor han selv optræder, vil hans bunke for denne sæson nok være af betydelig størrelse. Den uruguayanske angriber har formået at tiltrække mange overskrifter både på og uden for banen, men i weekendens kamp nøjedes han med at lade støvlerne tale. Det gjorde han iklædt sine F50 AdiZero Rød/Sort/hvid, hvor han nok engang fik scoret i Uruguays 2-1 nederlag til spanien.

Det var de støvlespots vi havde fået samlet sammen i denne uge. Hvis der er noget du synes mangler, eller hvis du har et par kommentarer til vores udvalg, så er du som altid meget velkommen til at smide et par kommentarer her eller på Facebook og Twitter