De har været efterspurgt længe, der er blevet snakket i krogene og der er blevet gisnet og gættet. Nu kan vi omsider bekræfte, at det ekstremt lækre Premier Sock Tape er landet her på siden som det eneste sted i Danmark. Den eksklusive strømpetape fås i flere praktiske varianter og farver, som vi tager et nærmere kig på her.

Premier Sock Tape er det mest foretrukne mærke af sportstape i fodbold verden over og kigger vi på en af verdens største ligaer, Premier League, bruger 13 af de 20 mandskaber PST. Det siger ikke så lidt, men endnu mere siger det noget, at en superstjerne som Gareth Bale ikke går på banen uden det; han er nemlig storforbruger af det.

Du har måske været kvik og fanget et glimt af vores to WebTV-værter, Jakob & Joltter, der i de seneste uger har smugtestet det nye strømpetape. Du kan blandt andet se billederne herover, der stammer fra henholdsvis Jakobs anmeldelse af Puma King og Joltters anmeldelse af Trusox. Der kommer også en seperat anmeldelse af PST senere hen, men indtil videre kan vi blot sige, at de umiddelbare første indtryk er meget imponerende.

Premier Sock Tape lander som nævnt før i flere varianter og du kan derfor zoome dig ind på din favorit i kollektionen. Den mest almindelige ligner helt almindelig strømpetape, som vi kender det, men det er langt mere fleksibelt. Det hedder PST Pro ES (Extra Stretch) og er lavet af et blødt polyvinylklorid og det sikrer, at det giver sig en smule og ikke begrænser blodtilførslen til de aktive muskler, hvilket almindeligt strømpetape kan have ry for.

Den version få også i en lidt bredere udgave, hvis du vil have dine strømper og skinner til at sidde fast med et fåtal af 'runder' rundt om benet. Det har en bredde på 38mm og sparer dig derfor meget besvær med at vikle benet ind, så dine skinner sidder ordenligt på plads. Det innovative materiale er ydermere også designet til at give sig en kende mere, når det bliver varmt, hvorfor det er oplagt at bruge som fodboldspiller.

Så kommer vi til noget rigtig spændende, som vi er sikre på, at mange har glædet sig til. Det er nemlig Shin Guard Wrap, der kan bruges på to forskellige måder. Det kan bruges direkte på benet til at holde skinnen på plads og du skal ikke være nervøs for, at det klæber sig for meget til hårene på benene, da der faktisk ikke er lim på tapen. Det er den revolutionerende latex-sammensætning, der får til at klæbe mod hinanden, smart ikke? Det gør i øvrigt også, at du kan genbruge det.

Når Gareth Bale går på banen, er det med Shin Guard Wrap i den store udgave på benene. Den er bredere end førnævnte og der skal derfor færre omgange rundt til at give passende dækning. Det kan du på samme måde som førnævnte bruge direkte på benet, men du kan også bruge det på klassisk manér ved at bruge det uden på strømpen, under benskinnen.

Premier Sock Tape lander i flere varianter, som vi er kommet ind på her og de kommer også i en lang række forskellige farver. Det skyldes, at der i fodbold er visse regler for, at strømper og tape skal matche og derfor skulle det også gerne være muligt for dig at finde en farve, der passer til dig holdsæt.

Du kan se hele udvalget af Premier Sock Tape lige her, hvor du kan finde dig din favorit. Hvad er dine umiddelbare tanker om den nye strømpetape? Har du nogle spørgsmål, eller vil du dele din mening med os, kan du gøre det i kommentarfeltet herunder og deltage i debatten Twitter og Facebook.