Real Madrids Iker Casillas og Alvaro Arbeloa kom Adidas i forkøbet på Instagram og afslørede således klubbens helt nye hjemmebanetrøje, der blandt andet byder på en ny hovedsponsor. Vi har naturligvis haft trøjen hos behandling ved vores kyndige fotograf og de flotte billedet resulterede i, dem kan du se herunder.

Ny sæson. Ny trøje. Det er efterhånden blevet en vanesag i fodboldverdenen og når man taler om en så stor klub som Real Madrid, skal de naturligvis klædes sømmeligt på. Det står Adidas for og den opgave har de varetaget til perfektion. Vi byder nu velkommen vil madridistaernes nye hjemmebanetrøje, der byder på klassisk design med et twist og ny sponsor på brystet.

Du kan allerede nu bestille Real Madrids Hjemmebanetrøje 13/14 her, der ligger klar til hurtig dag-til-dag levering - fra kun 399 kr.

Forrige sæsons trøje bød på en naturligvis hvid af slagsen, der var dekoreret med mørkeblå farver og mest markant en v-hals. Det er man nu gået væk fra og Adidas har i stedet for designet en rund hals, hvor detaljefarverne nu er orange og lysegrå. Det giver den nye hjemmebanetrøje et meget klassisk look, med med det føromtalte twist.

Real Madrid har allerede lavet en lille video, hvor Xabi Alonso, Marcelo og Alvaro Arbeloa stiller sig foran kameraet iført den nye trøje. Den kan du se lige herover, hvor der bliver stillet skarpt på trøjens frække detaljer. Er du hurtig på pauseknappen, kan du også fange et glimt af det nye tryk, der kommer til at være at finde på ryggen af de nye trøjer fra den nye sæsons start.

Kongeklubben vil helt sikkert være sultne efter revanche, da 12/13-sæsonen endte med at blive 'lige ved og næsten'. José Mourinho vil ikke være at finde i trænersædet fra den nye sæsons start og hvem end der ender med at overtage stillingen, står med et stort ansvar, når Real Madrid indleder jagten på succes og trofæer; nu er de i alle fæld klædt stilet på til opgaven.

På trøjens bryst er der sket en markant ændring, da der er tronskifte på hovedsponsorpladsen. Bwin er skiftet ud til fordel for Fly Emirates, som vi også kender fra PSG og Arsenal. Designet kender vi, men vi er nu stadig meget begejstrede for skiftet, da det betyder, at Real Madrid ikke skal spille i helt blanke trøjer, når de spiller europæisk fodbold.

Trøjen er naturligvis designet i Adidas' populære ClimaCool-materiale, sikrer et meget komfortabelt fit. Materialet transporterer sved og fugt vægt fra kroppen og holder på den måde atleten nedkølet og tør, hvilket forbedrer komforten markant. Det føles også ekstremt lækkert mod huden og da designet er lige i skabet, er der ingen hindringer, skulle du få lyst til at bære den til hverdag.

Du kan allerede nu bestille Real Madrids Hjemmebanetrøje 13/14 her, der ligger klar til hurtig dag-til-dag levering - fra kun 399 kr.

Trøjen er landet på lager og trykket er på vej; alt i alt ikke nogen dårlig dag at være madridista på. Hvad siger du til den nye hjemmebanetrøje? Er den noget for dig? Lad os høre hvad du mener i boksen herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.