Andendagen af vores spændende tur til Rio de Janeiro byder på en tur rundt i den fodboldtossede by samt naturligvis en fodboldkamp - og hvordan det forløb kan du se i anden del af vores videodagbog direkte fra Rio.

I forbindelse med lanceringen af deres nye Hypervenom har Nike inviteret os til intet mindre end Rio de Janeiro i Brasilien - en by, der lever og ånder for fodbold.

Her videoblogger Joltter dagligt omkring dagens begivenheder, så du kan følge med i hvad der går ned i Brasilien.

Husk at du kan få det samlede overblik på vores "Joltter goes to Rio"-kampagneside.

På Dag 2 blev Joltter og Unisport-crewet taget med på en tur rundt i Rio de Janeiro for at se nogle af de ikoniske seværdigheder, byen byder på. Her var de både oppe og se ud over byen i nærheden af den kendte Jesus-statue samt forbi det nye Maracana-stadion - og vanen tro kunne Joltter ikke holde bolden i ro nogle af stederne.

Herefter besøgte holdet den store Flamengo Park, hvor der spilles fodbold 24/7 - og her blev der afholdt en fodboldkamp, hvor Joltter naturligvis også deltog og fik lov at udfolde sig med tricks og lækre scoringer.

I dag går det så for alvor ned - vi skal med til Nikes store lanceringsevent for Hypervenom, så hvis du vil holde dig helt opdateret kan du følge med på vores sociale medier, som vi løbende opdaterer.

Følg os på YouTube, hvor du kan se vores videoblogs direkte fra Rio med Joltter.

Vi opdaterer også løbende vores Twitter og Instagram med sprøde billeder og lækre updates når der sker noget stort - så husk at følge os, hvis du vil være helt opdateret.

joltter, rio, de, janeiro, joltter football, youtube, facebook, twitter, instagram, unisport, unisportstore

Hypervenom-eventet løber af stablen senere i dag, og du kan naturligvis følge med i bedste Unisport-stil så snart der sker spændende ting og sager. Hvad synes du om vores Rio-tur indtil videre - og glæder du dig til at se Hypervenom?