I løbet af ugen annoncerede David Beckham, at han stopper fodboldkarrieren - og mange har efterfølgende hyldet manden, der både på og uden for banen var med til at ændre fodboldspillet. Det har Adidas også gjort, og lavet Beckhams sidste par personaliserede støvler som professionel fodboldspiller.

Kun få fodboldspillere kan siges at have haft lige så stor indflydelse som David Beckham når man snakker stil og valg af fodboldstøvler på banen - og som ansigt for Adidas' Predator-serie har man altid kunne regne med David Beckham i den seneste generation af Adidas' længstlevende silo.

Kunne du også godt tænke dig at hoppe i et par Predator LZ som Beckham? Så kan du forudbestille dit eget par lige her - kun 1.614,- kr.

Nu har Beckham dog annonceret sin pension, som kommer efter sæsonens sidste kamp for Paris Saint Germain. I den anledning har Adidas lavet et par helt specielt til Beckham i det britiske flag, Union Jacks, farver.

Beckham bliver naturligvis udstyret med den allernyeste Predator LZ, som Adidas lancerede i går, og som holder fast i den nye retning, Predator-serien har taget med LZ. Støvlen er dog helt personaliseret til David Beckham som en sidste hyldest til ikonet.

Predator LZ er nemlig blevet lavet med en hvid base - som Beckham har haft en forkærlighed for - med røde Lethal Zones-elementer og navy Adidas-striber og accentfarver, samme farver som man ser i det britiske flag.

Samtidig har Adidas også lavet Beckhams sædvanlige (og nogle vil mene voldsomme) brodering på hælen af støvlen, hvor både hans fire børns navne, Victorias typiske V samt datoen for hans sidste kamp står skrevet - sammen med Union Jack på siden af støvlen. Her er en mand, der ønsker at vise sin kærlighed til familien frem i stor stil.

Beckhams nye Predator LZ er en blevet en opdateret i forhold til den tidligere generation af støvlen - selve konceptet med de fem ‘dødbringende’ zoner er det samme, men zonerne er blevet tyndere og har fået en lidt anden placering - blandt andet efter feedback fra Beckham og de andre professionelle spillere.

Efter at have haft fokus på power og skru er der nu med Predator LZ kommet mere fokus på all-round kontrol, og derfor har Predator nu også elementer til driblinger, first touch, afleveringer og rene vristspark.

David Beckhams egen, unikke farvevariant er ikke første gang, stjernen har trådt ned i et par støvler hvor der er broderet efter hans ønske - og ej heller første gang, han spiller i en farvevariant specifikt lavet til ham.

Gennem årene har Adidas nemlig lavet talrige farvevarianter udelukkende til den engelske stjerne - og med denne sidste farve til Beckham, synes vi faktisk at de slutter ganske godt af.

Kunne du også godt tænke dig at hoppe i et par Predator LZ som Beckham? Så kan du forudbestille dit eget par lige her - kun 1.614,- kr.

Beckham vil formentlig spille i sin nye - og sidste - Predator i aftenens kamp for Paris Saint Germain såfremt han kommer på banen, og vores øjne er naturligvis klistret til skærmen for at få et sidste blik af Beckhams støvler i aktion.

Hvad tænker du om David Beckhams personliggjorte Predator LZ? Del meget gerne din mening med os i boksen herunder, på Facebook eller Twitter.