I går kunne vi omsider løfte sløret for den længeventede Adidas Nitrocharge 1.0, men det er endnu ikke muligt at forudbestille støvlen. For at give dig muligheden for at komme først, når der gives grønt lys, har vi oprettet en hjemmeside, hvor du kan tilmelde dig og få tilsendt de seneste nyheder. Den hedder Nitrocharge.Unisport.dk.

Præsentationen af Adidas Nitrocharge 1.0 har været længe undervejs, men i går kunne vi endelig byde velkommen til den nye støvle. Gik glip af den lancering, kan du se den her. Støvlen er imidlertid ikke mulig at forudbestille endnu og sidder du på kanten af sædet for at få fingrene i et par, er der hjælp at hente. Vi har nemlig oprettet en helt ny hjemmeside, hvor du kan tilmelde dig og få tilsendt de seneste nyheder på mail.

Hjemmesiden hedder Nitrocharge.Unisport.dk og den kan du klikke dig ind på gennem linket.

Adidas Nitrocharge 1.0 er allerede nået ud til de professionelle spillere, der ikke har været sene til at trække i den nye støvle. Blandt de store navne, Adidas kan prale af at have tilknyttet støvlen, er Real Madrids Xabi Alonso, FC Barcelonas Dani Alves og Bayern Münchens Manuel Neuer og Javi Martinez med flere.

Vil du gerne følge de førnævnte stjerne trop? Så tilmeld dig de seneste nyheder om støvlen på Nitrocharge.Unisport.dk.

Der regeret en enorm hype omkring Adidas Nitrocharge 1.0, men nu behøver du ikke søge nettet tyndt for seneste nyt. Du kan blot tilmelde dig vores Nitrocharge-nyhedsbrev her og så modtager du det automatisk på mail. Hvad synes du om den nye støvle? Er den noget for dig? Del din mening i boksen herunder og deltag i debatten på Facebook og Twitter.