Weekendens kampe bød på spots for enhver smag og vi har naturligvis samlet og komprimeret dem til dig lige her. Du kan se frem til et gensyn med en af Jakobs all-time favoritter, en række custom farvevarianter og en custom støvle. Lyder det godt? Så er det bare om at læse med herunder og glem ikke at lade os høre, hvis du har spottet noget, vi ikke har.

Cédric Cambon (Evian) - Adidas Adipure IV SL Sort/Hvid/Guld Vi starter i det franske, hvor der hersker en smule tvivl om herren her, men vi er dog relativt sikre på, at det er Cédric Cambon. Han fangede vores opmærksomhed, da han spillede i et par af Jakobs absolutte støvlefavoritter, nemlig Adidas Adipure IV SL Sort/Hvid/Guld. Lav vægt, kængurulæder og Sprintframe; det er også næsten for godt til at være sandt.

Josip Ilicic (Palermo) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul Custom I stil med højt-profilerede stjerner som Pedro Rodriguez, Alexis Sanchez og Jesus Navas kan vi nu erklære, at Josip Ilicic også får specialdesignet sine Nike Mercurial Vapor IX. På samme måde som førnævnte foretrækker han knopsystemet fra Vapor VII og får i stedet monteret dette på sine støvler, hvor resten naturligvis er helt identisk med Vapor IX.

Luis Nani (Manchester United) - Adidas Predator LZ Blå/Rød Det er ikke blevet til meget spilletid for portugiseren og han har haft svært ved at ramme topformen. I stil med blandt andre Robin van Persie er han derfor (måske) gået tilbage til et par støvler med mål i. Til trods for tidligere at have spillet i den nyeste farvevariant af Adidas Predator LZ hoppede han tilbage til launchfarven i Blå/Rød mod Arsenal.

Mladen Petric (Fulham) - miAdidas Predator LZ Hvid/Sort Der hersker store tilhørsforhold i London-klubben, hvor flere spillere nu er begyndt at designe eksklusive støvler i klubbens farver. Først i rækken er kroaten Mladen Petric, der har designet et par miAdidas Predator LZ i Hvid/Sort. En meget klassisk farvekombination, som mange sikkert sukker efter.

Pierre Emerick Aubameyang (St. Etienne) - Nike Mercurial Vapor IX Custom Der er én mand, der formår at trumfe alle, når det kommer til at designe eksklusive støvler og det er naturligvis manden med det lige så vilde navn, Pierre Emerick Aubameyang. Han spiller for tiden i et par Nike Mercurial Vapor IX belagt i Swarowski-krystaller i klubbens farver, der oprindeligt var designet til St. Etiennes franske pokalfinale.

Lukas Podolski (Arsenal) - Adidas F50 Adizero Hvid/Lime/Sort & miAdidas Den tyske angriber har gjort sig kendt for at designe sine egne farvevarianter på seneste og til Arsenals træning i midtugen var han på den igen. Denne gang var det et par miAdidas F50 Adizero i Rød/Hvid, men det var ikke denne han spillede i mod Manchester United. Her vendte han tilbage til sine betroede Adidas F50 Adizero i Hvid/Lime/Sort.

Stéphane Ruffier (St. Etienne) - miAdidas Predator LZ Sort/Orange/Sølv Der er et uendeligt antal kombinationsmuligheder, når man vover sig ud i at designe sine egne støvler og Stéphane Ruffier er kommet frem til denne. Et par miAdidas Predator LZ Sort/Orange/Sølv, der står usandsynligt skarpt til målmandssættet. Vi giver hans kunstneriske evner en stor tommelfinger opad, men hvad synes du?

Philippe Senderos (Fulham) - Nike Tiempo Legend IV Elite Hvid/Sort Den store schweizer har i stil med førnævnte Petric også udnyttet sig af muligheden for at designe sine egne støvler. Hans valg er faldet på et par Nike Tiempo Legend IV Elite i Hvid/Sort, der passer ganske fint til Fulhams sæt. Nu har vi altså set tre spillere, der dedikerer deres støvle - den tredje er Mahamadou Diarra, der tidligere har gjort det.

Du fik lige otte skarpe støvlespots at starte ugen på. Vi fik altså set gamle farvevarianter, custom støvler, farvevarianter og så endda lidt til. Men har vi overset noget? Har du spottet noget, vi ikke har? Så lad os endelig høre om det i kommentarfeltet herunder.

E-handelspris