Adidas har netop lanceret F50 Adizero Messi Rød/Hvid, og her hos Unisport har fået en samling billeder af den nye støvle til den argentinske troldmand. Adidas har givet støvlens design en væsentlig overhaling, og støvlen kommer uden tvivl til at skabe delte meninger. Men hvad synes du egentlig om den? Se billederne og vurder her.

Lionel Messi har længe været en central for Adidas - og især er han efterhånden blevet synonym med deres F50-serie, som han har spillet i lige siden F50+ støvlerne. Det har Adidas markeret ved at lave en farve, der er helt unik og skræddersyet til Leo Messi.

Sidste år satte Messi rekord, da han scorede imponerende 95 mål i sine Adizero-støvler. Det overgik Gerd Müllers 40 år gamle rekord, så Messi nu står som den spiller, der har scoret flest mål på et år nogensinde - i alle fald officielt. I 2013 har han dog heller ikke lignet en mand, der har intentioner om at sætte farten ned. Tror du, at han kan true sin egen rekord?

Messis egen Adizero er lavet med et helt unikt, to-delt design med en rød yderside og en hvid inderside. Den røde farve symboliserer den farve, Messi konstant er på banen, samtidig med at den dækker over hans passion for at score mål. Den hvide farve symboliserer den lethed, som argentineren bevæger sig med på banen.

Ud over det specielle design er støvlen blevet lavet med en helt ny SprintSkin II-overdel. Materialet hedder DUALMAX, og er en mikrofiber der er 1,5 mm tyk - men det mest interessante er dog, at overdelen er lavet med en læderagtig overflade, som skal give et lidt mere elegant touch på bolden end den almindelige Adizero - præcis som Messi gerne vil have det.

Du kan bestille den nye Adidas F50 Adizero Messi på Unisport.dk fra starten af marts - kun 1.599,- kr.

Støvlen er lavet helt specifikt til Messi og efter hans ønsker - men samtidig er den også en glimrende måde at komme helt tæt på argentineren på. Nu kan du altså få muligheden for at spille i støvle, som Messi har fået lavet præcis som han gerne vil have den.

Støvlen her har været undervejs i to år, og Messi har været tæt involveret i processen. Adidas fortæller, at argentinerens reaktion, da han så støvlen, var et kæmpe smil og ordene "me gusta" - "det kan jeg lide." Men hvad siger du - kan du lide Messis nye farvevariant?

E-handelspris

E-handelspris