Der blev i midtugen budt på internationale venskabskampe og der var sat et en række ganske store opgør i scene. Landskampe har tidligere vist sig at være en mulighed for at de store stjerner kan få prøvet nye støvler af, og det viste sig igen at være tilfældet.

Elliot Marvin (Jamaica) - Adidas Predator LZ Sort/Grøn Vi er offentligt erklærede kæmpefans af blackoutede farvevarianter til støvler og da Adidas lancerede deres Predator LZ var det til stor begejstring hos os. Det har det tilsyneladende også været hos Elliot Marvin, der sandsynligvis selv har været ude og investere i et par. Den blackoutede Predator LZ er tidligere spottet på Jonjo Shelvey fra Liverpool, men hvorend vi spotter den, tager den sig godt ud.

Aristide Bance (Burkina Faso) og Isaac Vorsah (Ghana) - Puma v1.11 Turkis/Lime African Nations Cup nærmer sig sin afslutning og det må fra en støvlespotters synspunkt ses som en stor ærgelse. Vi fangede nemlig de to herrer her, der kommer fra to vidt forskellige afrikanske lande, men det har ikke holdt dem fra at matche deres hårpragt og trøjenummer. Måske de er brødre adskilt ved fødslen? Man ved jo aldrig. Derudover skal Isaac Vorsah også have ros for sit støvlevalg i form af Puma v1.11 Turkis/Lime, der for alvor springer i øjnene.

Craig Bellamy (Wales) - Warrior Sports Skreamer Pro S-Lite Whiteout Den tidligere Liverpool-spiller markerede sig som den første signing for amerikanske Warrior Sports, men det virker ikke til, at det samarbejde er forløbet helt som forventet. Der skulle gå et par uger før waliseren skiftede ud af sine Adidas F50 Adizero og nu kunne det tyde på, at Bellamy har set sig sur på farvevarianten, da han i alle fald har whiteoutet sin Skreamer Pro S-Lite Blå/Orange.

Giorgios Karagounis (Grækenland) - Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Neon/Grøn Fulhams nyindkøb har den seneste sæson leveret flere gode støvlespots og nu er han på pletten igen. Han har arbejdet sig igennem Adidas Predator LZ, Nike Mercurial Vapor VIII og Nike GS2, men nu er valget faldet på Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Lime/Grøn, der om noget nok passer bedre til hans plads på den centrale midtbane.

Mladen Petric (Kroatien) - Adidas Predator LZ miAdidas Hvid/Sort Den seneste installation i Predator-familien har leveret et virvar af farvevarianter og er man til det mere klassiske sort/hvide look, har man måtte lede andetsteds. Man kan dog også, som Mladen Petric har gjort det, tage sagen i egen hånd og designe sig sit eget par. Det er der kommer et par Adidas Predator LZ Hvid/Sort ud af, som vi kun kan bifalde.

Niko Kranjcar (Kroatien) - Adidas Adipure 11Pro SL Hvid/Sort/Guld De er ikke helt ueffene, når det kommer til støvlevalg i Kroatien. En af vores personlige favoritter blev nemlig vist frem af den tidligere Tottenham-spiller Niko Kranjcar, der spillede i et par Adidas Adipure 11Pro SL Hvid/Sort/Guld. I modsætning til den almindelige 11Pro er overdelen af kængurulæder og så vejer den under 200 gram - what's not to like?

Robin van Persie (Holland) - Adidas F50 Adizero Gul/Sort Ét af de mere opsigtsvækkende støvleskift i nyere tid skulle naturligvis komme fra den hollandske Premier League-topscorer, der langt om længe gav en pause til sine Adidas Adipower Predator Slime/Blå. Hvor de fleste havde forventet et skifte til den nye Predator LZ, tog Van Persie os på sengen og nappede i stedet et par Adidas F50 Adizero og noget kunne tyde på, at Manchester United-spilleren har en svaghed for læder. Hvad tror du?

Ashley Cole (England) - Nike Tiempo Legend IV ACC Sort/Neon Der var flere rigtig store opgør i går aftes, men den største må trods alt være kampen mellem England og Brasilien på Wembley. Det skulle blive en kamp, der markerede et par centurioner, hvoraf den ene var Ashley Cole. Han spillede sin kamp nr. 100 for det engelske landshold, alle fra start i øvrigt, og det gjorde han ikke overraskende i sine Nike Tiempo Legend IV ACC Sort/Neon, men det var et specielt par, da Nike havde broderet "100 Caps" på støvlernes yderside for at mindes den flotte bedrift.

Ronaldinho (Brasilien) - Nike Tiempo Legend IV ACC Sort/Neon Den brasilianske yndling fik også sin kamp nummer 100 for det brasilianske landshold, men han vil nok ikke huske den med lige så stor glæde som førnævnte Cole. Ikke nok med at Brasilien tabte kampen, så brændte Ronaldinho ligeledes et straffespark. Det skal dog ikke tage noget for den levende legende, der forhåbentlig har mere at give af i sine Nike Tiempo Legend IV ACC Sort/Neon.

Joe Hart (England) - Umbro Speciali Pro IV Hvid/Sort Den engelske keeper fik vist sine nye støvler frem på landsholdet og ganske overraskende er han skiftet ud af Geometra-kollektionen. Dermed skal vi nok til at vænne os til at se Joe Hart i Speciali-kollektionen og endnu mere præcist i Umbro Speciali Pro IV. Den nye Geometra har desuden ikke fået en bemærkelsesværdig debut endnu, men det kan selvfølgelig stadig nås.

Neymar (Brasilien) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Guld/Orange Det brasilianske wonderkid fik ikke det store ud af sine anstrengelser og virkede noget chokeret over englændernes fysiske spil. Det var dog værd at bemærke, at Neymar var skiftet ud af Vapor IX Lilla/Grøn og over i den Guld/Orange farvevariant, der oprindeligt var tiltænkt ham. Det er med sikkerhed et move, der har høstet store bifald fra Nike og vi synes ligeledes, at det klæder ham med den ungdommelige farve på fødderne.

Der var nok at tage af i midtugens landskampe og vi fangede i øvrigt også Juan Mata i et par Adidas Predator LZ - dog har vi ikke kunne skaffe et billede. Hvad siger du ellers til denne omgang støvlespots? Har vi overset noget? Del din kommentar i boksen herunder.