Lanceringen af Nikes Mercurial Vapor IX kører for fulde drøn, og med sin niende generation af speedstøvlen har Nike igen løftet niveauet. I forbindelse med lanceringen har Nike lavet en animationsvideo, der går tæt på støvlens teknologier - og du kan komme helt tæt på Vapor IX her.

Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Franck Ribery, Mario Götze, Christian Eriksen og mange flere er på listen over spillere i Nikes speedstøvle, Mercurial - og netop Mercurial-navnet har været centralt i lanceringen af støvlesiloens niende generation.

Temaet for Vapor IX har nemlig været #BeMercurial. Den 185-gram lette speedstøvle er blevet udstyret med en overdel med Speed Control, som giver kontrol over bolden selv i høj fart.

Samtidig får du med Vapor IX den revolutionerende All Conditions Control-teknologi, som giver samme friktion mellem støvle og bold i vådt vejr, som du opnår i tørt.

Besøg vores store Vapor IX-univers med wallpapers, billeder og informationer om den nye speestøvle lige her

Endvidere er Mercurial Vapor IX lavet med henblik på speed, og støvlens sål er lavet for at give et eksplosivt greb i banen, således at du bliver i stand til at sætte din modstander på de første par meter. Den spændstige glasfiberplade og de aflange knopper giver et godt greb i banen og dermed en optimal udnyttelse af din fart.

Mercurial Vapor IX er lavet til den dribleglade spiller, der kan lide at være på bolden, og støvlen giver med sin forbedrede kontrol og lave vægt en utrolig god forudsætning for at kunne skabe de afgørende øjeblikke - det, som Nike kalder #BeMercurial.

Kunne du også godt tænke dig at være med på #BeMercurial-holdet? Bestil din Vapor IX her - fra kun 1.499 kr.

Hvad siger du til Nikes video, der går bag om teknologien på den nye Vapor IX? Og hvad synes du om støvlens største ændring i Speed Control? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder nyheden.