Rygterne om Nike Mercurial Vapor IX breder sig som en steppebrand på nettet, og på de sociale medier uploader spillerne billeder af deres nye letvægtsstøvler. Med andre ord er en lancering af Vapor IX lige om hjørnet - og nu kan du signe op og få eksklusiv besked på mail, så snart der er nyt om støvlen. Tilmeld dig på vapor.unisport.dk og bliv opdateret som de første, når Vapor IX lanceres.

Hypen omkring Vapor IX tog for alvor fart til nytår, da Luka Modric og Alexander Büttner mere eller mindre synkront afslørede deres nye støvler fra Nike. Real Madrids Luka Modric luftede sit par på træningsbanen og Manchester Uniteds Alexander Büttner tog affære på Twitter med et billede af hans par. Siden er det gået stærkt, og flere og flere spillere er begyndt at spille i samt dele billeder af den nye støvle.

Kort efter at Büttner og Modric viste Vapor IX frem, blev den spottet på en række spillere fra tyske Bundesliga-hold, der var på træningslejr under varmere himmelstrøg. Her var blandt andet Franck Ribery, Xherdan Shaqiri, Luis Gustavo, Mario Mandzukic, Marko Arnautovic, Mario Götze og Ivan Perisic hoppet i Vapor IX, der endnu har en officiel lancering til gode.

Vi ser oftere og oftere, at mærkerne lancerer to farver; en hovedfarve, som alle får, samt en sekundær variant, som ingen rigtig spiller med - men med Vapor IX lader det til, at der er en god tilslutning til begge af lanceringsfarverne. Vi har dog endnu ikke været i stand til at etablere et mønster for tilslutningen, men det kan være, at vi bliver klogere på det til offentliggørelsen.

Midt i det store postyr omkring de to farvevarianter dukkede så lige pludselig en tredje støvle op - Nike CR Mercurial IX. Det var en helt eksklusiv farvevariant, der hyldede Cristiano Ronaldos fremragende sæson for klub og landshold. Ronaldo har allerede spillet i den ekstremt eksklusive støvle, som kun laves i 100 par verden over, og som du naturligvis vil kunne få hos os i et begrænset antal.

Alexander Büttner havde åbenbart startet moden, og efter at han og senere Samuel Armenteros fra hollandske Heracles havde vist deres nye Vapor IX-støvler frem på de sociale medier, begyndte det for alvor at tage fart med antallet af stjerner, der gerne vil dele deres nye Vapor IX-billeder.

Derfor har vi de seneste par dage set både Neymar Jr., Kevin-Prince Boateng, El Sharaawy, Robinho og Oviedos støvler på Facebook og Twitter, hvilket har skabt en masse hype omkring den nye støvle. Det er sjældent, at en støvle har været så eksponeret allerede inden lanceringen, og vi glæder os derfor meget til at kunne løfte sløret officielt for Vapor IX i midten af januar.

Er du også blevet fanget af Vapor IX-buzzen, og kan du ikke vente til støvlen kommer ud, så kan du skrive dig op til at få eksklusiv information, når støvlen kommer ud. Klik dig ind på vapor.unisport.dk og indtast din email-adresse, så skriver vi til dig så snart der sker nyt på Vapor IX-fronten.

Vapor IX sign up

Lanceringen af Vapor IX er ikke langt væk, og med store stjerner som Ronaldo, Neymar og Ribery allerede i støvlen er der lagt op til et brag af en offentliggørelse. Vi glæder os meget til at løfte sløret den og vi hører meget gerne din mening om den nye støvle. Er den noget for dig, og hvilken farve synes du bedst om? Del din kommentar med os i boksen lige herunder.