Nike tog os med paraderne nede, da de ud af det blå lancerede den helt unikke og stærkt limiterede CR Mercurial IX, som er lavet specielt til Cristiano Ronaldo og kun i 100 eksemplarer. I dag gav Ronaldo så støvlen den bedst mulige debut…

Real Madrid tog hjemme mod Real Sociedad, og her måtte kongeklubben i sidste ende igen takke Ronaldo for sine scoringer, der blev afgørende for kampens udfald.

Ronaldo fejrede nemlig sine nye Nike CR Mercurial IX-støvler med at score to gange - et af målene på frispark - og var med til at sikre Real en sejr på 4-3 i en højdramatisk kamp, der bl.a. så Real-keeper Adan blive smidt ud efter 5 minutters spil.

Nike har lavet CR Mercurial IX-støvlen specielt til Ronaldo, og den er sat i verden for at markere portugiserens flotte 2011/2012-sæson. Spørgsmålet er så, om Nike ved vi ikke gør, givet at der snart er Ballon d'Or-kåring, hvor Ronaldo er nomineret.

Støvlen er hvid med et rosa Nike-swoosh samt CR7 skrevet på indersiden, og støvlen er også udsmykket med tal, der har været signifikante i Ronaldos sæson. Med andre ord en helt personlig støvle - og for at gøre den endnu mere eksklusiv, er den kun fremstillet i 100 par verden over.

Vi har været så heldige at sikre os nogle af de par, og du kan derfor godt begynde at glæde dig til at kunne bestille dem her på Unisport, hvor det forventes at de lander i starten af februar.

Hvad synes du om Ronaldos nye signaturstøvle - og er det fedt, at Nike har lavet en helt unik, voldsomt limiteret støvle til verdensstjernen? Fortæl os også gerne om du synes, at Ronaldo skal vinde Ballon d'Or 2012 - alt sammen lige herunder.