Endnu en måned er gået, og vanen tro er der uploadet en masse videoer til vores Brugernes WebTV-kanal. I dag bliver vinderen af december måneds konkurrence kåret – se hvem der blev den heldige vinder her.

Som mange måske ved, så har vi en WebTV-kanal dedikeret til jer, vores brugere. Her kan man uploade alt lige fra en anmeldelse af et produkt, til sine bedste tricks, unboxings og andet godt. Samtidig er der hver måned et gavekort til Unisport.dk på 500 kr. på højkant – og vinderen af dette kåres i dag.

Konkurrencen var som vanlig intens, og der kom både unboxings, anmeldelser af støvler og gear samt en masse fede videoer med tricks og frispark ind som bud på en vinder.

Vinderen af denne måneds Brugernes WebTV blev Signe Maarup, der havde lavet en super flot video, i hvilken hun kom ind på de nye Trusox og kampbolden til Confederations Cup 2013, Adidas CAFUSA. Her kom hun blandt andet ind på teknologierne i Trusox og nogle af de fantastiske statistikker som bolden kan prale af.

Du kan uploade din egen video lige her og være med i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner.

Vi ønsker Signe et stort tillykke, og siger også jer andre mange tak for jeres bidrag i denne måned – som nævnt var konkurrencen hård, så fortvivl ikke hvis din video ikke har vundet. Endvidere er du altid velkommen til at prøve igen i løbet af januar måned, og så kan det være, at du står med gavekortet i starten af februar – hvem ved?

Du kan se eller gense Signes video lige herover og så kan du jo se, om du er enig hendes gennemgang af de revolutionerende Trusox, eller om der er noget, du havde tilføjet. Lad os høre, hvad du synes om Signes video i kommentarfeltet herunder og mens du er igang, må du ikke glemme at ønske hende tillykke med sejren.