Juleperioden byder på et hav af gaver, skulle man være fodboldinteresseret. De engelske ligaer holder nemlig ikke pause - tværtimod. Alle holdene har været i aktion og især på gårsdagens Boxing Day blev vi forkælet med hæsblæsende kampe og dertilhørende gode støvlespots. Dem tager vi et kig på lige her.

Samuel Armenteros (Heracles Almelo) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7 Vi starter dog i Holland, hvor vi spottede et par støvler, der ellers kun var tiltænkt en enkelt herre; Cristiano Ronaldo. Hans signaturfarve af Nike Mercurial Vapor VIII havde nemlig fundet vej til fødderne af den svenske angriber Samuel Armenteros, der slår sine folder i Heracles Almelo. Han er blot årgang 1990 og har derfor gode chancer for at slå igennem på det svenske landshold i fremtiden. Om det bliver med Cristiano Ronaldos støvler på fødderne har vi i så fald endnu til gode at finde ud af.

Manuel Giandonato (Vicenza Calcio) - Puma Evospeed 1 Grøn/Hvid I det mere sydlige Europa spottede vi også et lækkert match af spillersæt og støvler. Det var Juventus' unge stjerneskud, som i denne sæson er på lån hos Serie B-klubben Vicenza, der var hoppet i et par Puma Evospeed 1 Grøn/Hvid/Blå. De stod uhyre skarpt til Vicenzas mintgrønne sæt og vi kan ikke andet end bifalde hans valg, men igen, det er hvad vi efterhånden forventer af de stilsikre italienere.

Craig Bellamy (Cardiff City) - Warrior Sports Skreamer S-Lite Blå/Orange Så blev det Englands tur, hvor vi starter i de lidt lavere rækker. Den nye dreng på markedet, Warrior Sports, meldte meget tidligt i år ud, at de havde sikret sig Craig Bellamy, men så sent som i sidste uge fortsatte han i sine Adidas F50 Adizero - den anden generation. Det har amerikanerne nok spottet, da han prompte blev smidt i et Skreamer Pro S-Lite og til forskel for Jonas Gutierres og Marouane Fellaini, holder Bellamy sig til mikrofibermodellen frem for modellen med kængurulæder.

Giorgios Karagounis (Fulham) - Nike GS2 ACC Hvid/Sort Den engelske hovedstadsklub hentede måske noget overraskende den aldrende græker, Giorgios Karagounis i Panathinaikos her til sommer, men indtil nu har han fået massere af spilledtid. Sidst vi så noget til den lille midtbanespiller, var det med et par Adidas Predator LZ på fødderne, men nu har han fundet noget lidt andet frem. I sin Fulham-tid har han nemlig ført sig frem i et par eksklusive Nike GS2 ACC Hvid/Sort, som ellers har været forbeholdt #GS2SQUAD, men vi må give nr. 14 her, at de står skarpt til spillersættet.

Gabriel Obertan (Newcastle United) - Adidas F50 Adizero Gul/Sort Vi var også vidner til et markant støvleskifte julen over, da en fast mand på Nikes bøger skiftede til de tyske rivaler fra Adidas. Gabriel Obertan, med fortid hos Manchester United, har igennem meget af sin karriere kørt op og ned ad kanten med Nikes Mercurial-kollektion på fødderne, men de dage er tilsyneladende talte. De seneste to kampe har han nemlig haft et par Adidas F50 Adizero Gul/Sort og om det skifte holder ved, må tiden vise.

James Perch (Newcastle United) - Nike CTR360 Trequartista Custom Hvid/Sort Vi elsker intet mere, end spillere der designer sine egne støvler, så de passer til holddragten. Det har Newcastles James Perch taget til sig og har været en tur forbi NikeID, hvor han har kreeret et par hvide og sorte Nike CTR360 Trequartista III, der står perfekt til The Magpies' hjemmebanesæt. Vi ved endnu ikke, hvorfor NikeID kun tilbyder at personalisere takedown-modeller, men Trequartista III har vist sig at være et super alternativ til topmodellen.

Gareth Bale (Tottenham) - Adidas F50 Adizero Gul/Sort & Trusox Den walisiske winger havde en af de bedre dage på kontoret, da Aston Villas juleprogram blev gjort endnu værre. The Villans tabte for nylig 8-0 til Chelsea og efterfølgende slog Spurs dem 4-0. Tre af målene kom fra fødderne af Gareth Bale og hans Adidas F50 Adizero Gul/Sort, der blev gjort selskab af et par hvide Trusox. Måske de gav ham den sidste fordel i forhold til Aston Villa-forsvaret?

Marc Antoine Fortune (West Bromwich) - Nike Mercurial Vapor VIII Custom Rød/Blå Fransk Guyana har om muligt kun en kvart million beboere, men det skal ikke holde Fortune fra at slå igennem i Premier League. Vi mistænker, at han har belønnet sin egen og West Bromwichs gode sæson med en julegave i form af et par nye støvler. Han har nemlig designet et par super sprøde Nike Mercurial Vapor VIII i Rød/Blå, der står perfekt til udebanesættet. Stor cadeaux herfra, som de jo siger i det franske.

James McClean (Sunderland) - Nike Mercurial Vapor III Royal Blå/Sølv Vi kan jo snart ikke lave en omgang støvlespots uden at have McClean med og du godeste hvor er vi også begejstrede for hans støvlevalg. Jakob kneb en lille tåre, da han så et par Nike Mercurial Vapor III på fødderne og det er i disse dage også et meget sjældent syn på grønsværen. McClean har sæsonen igennem spillet i alt fra Adidas Predator LZ til Vapor VIII, Nike GS og nu et par Vapor III. James, du er alle dage velkommen til at aflægge Unisport et besøg!

Som fodboldfan kunne man ikke have ønsket sig en bedre jul Fantastiske fodboldkampe på skærmen og lige så gode støvlespots til følge. Deruover skal vi kun sove to gange til, før der er Premier League på programmet igen. Hvilken af Boxing Day-kampene synes du, var den bedste? Hvilket støvlespots er denne uges bedste? Del din kommentar i boksen herunder.