Nanostars fodbold legetøj

Kompakt Normal
Filter

Hvad er Nanostars?

Nanostarts er meget mere end et almindeligt fodboldlegetøj. Nanostars giver dig mulighed for at sætte fantasien frit spil, så kan være kreativ mens du har det sjovt på samme tid. Med Nanostars kan du blive den fodboldtræner, du har lyst til at være. Og du kan endda være træner for de største fodboldklubber i verden. Det kan f.eks. være hold som Real Madrid, Liverpool og Manchester City. Nanostars giver dig mulighed for at bygge din egen fodboldbane og spille med minifigurer fra din favoritklub. Fodboldspillet inkluderer 250 klodser, en fodboldbane, to mål, to målmænd og en dommer.

Nanostars kan bruges med LEGO

Nanostars er ikke det samme som LEGO selvom det ligner meget. Konceptet bag Nanostars er det samme som hos LEGO, hvor du kan bygge og samle dit legetøj med forskellige klodser. Selvom det ikke er det samme, så kan du godt bruge Nanostars sammen med LEGO. Nanostars passer endda med enkelte LEGO-klodser, så du kan bruge begge dele på samme tid.

Køb Nanostars hos Unisport – Det perfekte fodboldlegetøj

Det har aldrig været lettere at købe online. Tilføj produktet til din kurv, indtast din information, vælg betalingsmetode og gennemfør ordren – simpelt og enkelt. Hos Unisport gør vi en dyd ud af at hjælpe vores kunder. Vi opdaterer vores sortiment hele tiden. Vi kan altid forbedre os, så hvis du har kommentarer eller spørgsmål, så kan du altid kontakte vores kundeservice inden for åbningstiderne.