Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Kunstgræs (AG)

Kunstgræs er et underlag, som er blevet langt mere normalt at spille på i de seneste år. Heroppe, i Norden, er det ikke lige nemt at holde en græsbane lækker hele året. Derfor har de fleste klubber også taget trenden med kunstgræs til sig. Spiller man fodbold på kunstgræs, så er det vigtigt at man har et par AG-støvler. AG står for Artificial Ground og det betyder, at støvlerne er tilpasset spil på det kunstige underlag. Her hos Unisport finder du et stort udvalg af fodboldstøvler til kunstgræs!

Læs mere
Kunstgræs (AG)
Kompakt Normal
Filter

De fleste fodboldspillere har stiftet bekendtskab med fodbold på kunstgræs, eftersom vejrforhold kan udelukke spil på græsbaner, og dermed efterlade kunstgræs som bedste alternativ. Tag ikke fejl, kvaliteten af kunstgræsbaner verden over har været i rivende udvikling de seneste år, hvorfor det kan være svært at mærke forskel på, om du spiller på naturligt græs eller kunstgræs.

Der er imidlertid stor forskel på, hvilke fodboldstøvler du bør bruge, når du spiller på kunstgræs. Når du spiller fodbold på kunstgræs, bør du med fordel benytte fodboldstøvler med AG-sål, hvilket står for "Artificial Grass" - altså kunstgræs. Disse er udviklet specifikt til at forbedre dit greb i underlaget, samt at forebygge skader i både fødder og knæ. Derudover er fodboldstøvler til kunstgræs også designet til at modstå den ekstra slitage, som det kunstige underlag udsætter støvlerne for, hvorfor du kan forvente en længere levetid på dem.