Lynudsalg på fodboldstøvler Køb her
Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Hummel fodbolde

   Kompakt Normal
   Filter

   Hummel fodbolde

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Hummel fodbolde

   Danske Hummel er kendt for deres design og kvalitet. Hos Unisport har vi et stort udvalg af Hummel fodbolde, både kampbolde der er godkendt af FIFA og fodbolde til streetfodbold og bolde der er perfekte til haven eller småspil.

   Hummels designs er enkle, men er stadig farverige og nyskabende. Hummel fodbolde er i retro-designs, der er meget enkle uden at blive kedelige. Boldene er perfekte som træningsbolde, og holder en god balance på grund af det indvendige design. Boldene bevarer en god kontrol i alt slags vejr, og holder en god kontrol selv i vådt vejr.

   Kampbolden 0.4 Concept er en glimrende fodbold, der er fremstillet i et mikro-fiber materiale, der holder vægten nede. Hummel fodbolden er 100% håndsyet, der sørger for, den er vandtæt, så den også kan bruges på våde kolde dage. Den indvendige latexblære er formet, så bolden har en perfekt balance. Kvaliteten understreges af bolden bruges af topholdene som blandt andet Aab, Horsens og AGF. Bolden er i et klassisk sort/hvidt design, der passer til det retro-comeback, der er sket indenfor al slags tøj de seneste år.

   Hummel boldene Grassroots Light, Ultra Light og Light Premier er meget lette bolde, der passer perfekt til de store børn – hvor du stadig ikke går på kompromis med kvaliteten af Hummels fodbolde.

   Se alle Mærker