Populære Kategorier
  Produkter

   Lillestrøm SK

   Velkommen til vores online Lillestrøm SK shop her på Unisport.dk. Lillestrøm er en fodboldklub fra vores norske venner, der er grundlagt tilbage i 1917, hvorfor de netop har haft 100 års jubilæum. Hjemmebanekampene spilles på Åråsen Stadion, der har plads til 12,250 tilskuere. Kanarifuglene, som de også kaldes, har vundet det norske mesterskab 5 gange - senest i 1989. Klubben har derfor brug for din støtte!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Hvis du endnu ikke har fået bestilt din helt egen Lillestrøm BK trøje, så er det måske på tide at få det gjort. Der er ingen tvivl om, at klubben har brug for alt den opbakning, de overhovedet kan få, hvis de skal have en chance for at blive norske mestre igen. De har før løftet trofæet som vinder af den norske liga, men det er efterhånden nogle år siden. Sidst de vandt var i 1989, hvor man endte som sikre vindere af Tippeligaen.

   Her hos Unisport er vi glade for at kunne tilbyde dig den nyeste Lillestrøm BK fodboldtrøje. Den klassiske gule trøje venter bare på, at du bestiller den. Du kan også vælge at købe dig et helt sæt, hvis du vil matche, når du træder ind på træningsbanen. Vi har nemlig også deres spilleshorts på lager, så du kan få den samlede spilledragt. Og vi har den selvfølgelig både til voksne og børn.

   Så vil du være med til at støtte den norske klub i kampen om Tippeliga trofæet, så er det bare med at få bestilt din helt egen Lillestrøm trøje. Vi er mere end klar til at pakke og sende den afsted til dig, så det er bare med at få den bestilt.

   Se alle mærker