Granada

Siden 2011 har Granada været en fast bestanddel af den spanske La Liga. Dog må de i år tage turen ned til den næstbedste række i Spanien. Selvom de må en tur ned i Segunda Division, så har Granada haft en imponerede tid i La Liga, hvor de har været et solidt hold midt i rækken. Vil du støtte El Graná med, at komme tilbage til La Liga hurtigst muligt, så kan du gøre dette ved at købe den nye Granda trøje lige her. Vi tilbyder også tryk, så du kan få din yndlings Granada spiller.

Læs mere
Granada
Kompakt Normal
Filter

Her hos Unisport er vi glade for at kunne præsentere den nye Granada spillertrøje for denne sæson. Udover at have hjemmebanetrøjen på hylderne, så har vi også sæsonens udebanetrøje samt 3. trøje.

Så hvis du er vild med den spanske La Liga klub, så er det da bare med at bestille din helt egen trøje i dag. Vi har hurtig levering og en billig fragt, hvilket betyder, at du kan modtage din trøje allerede i morgen, hvis du vælger at købe den i dag.

Granada har siden 2011 ligget fast i den bedste spanske række, og der er da heller ikke noget, der tyder på, at de skulle ende under stregen i denne sæson. Kan de holde sig oppe, så kan næste sæson blive deres 5. sæson i træk i Primera Division. Ikke dårligt for den lille klub fra det sydlige Spanien.

Klubben har vist sig som et stabilt midterhold i det fine selskab, og der er store chancer for, at du i løbet af den sidste håndfuld sæsoner har set en del til El Graná, som de kaldes lokalt. Så hvis du godt kunne tænke dig en spillertrøje fra Granada, så er det bare med at finde den her hos Unisport i dag.