Populære Kategorier
  Produkter

   Heracles Almelo

   Et af de hold som er en fast bestanddel af Eredivisie, og som man ikke rigtigt tænker på, er det lille hold Heracles Almelo. Heracles har været en del af den bedst række siden 05/06 sæsonen, hvor de ofte kæmper for de europæiske placeringer i ligaen. Er du en Heracles Almelo fan og ønsker du at støtte dem i jagt på europæisk ære, så kan du finde den nyeste Heracles Almelo trøje her. Du kan også få tryk på din Heracles trøje og endda dit eget navn og nummer!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   Et fast inventar i den hollandske Eredivisie, selvom klubben ikke lige er den første du har i tankerne, er det mindre hold; Heracles Almelo. De har været en del af den bedste række i Holland siden 2005/06 sæsonen, og kæmper i øjeblikket om de europæiske pladser. Er du en Heracles Almelo fan, så finder du den spritnye Heracles Almelo trøje her på Unisport.dk.

   Selvom det er et mindre hold, har Heracles Almelo vundet Eredivisie før. Det skete tilbage i 1927 og 1941. Så sent som i 2012 spillede de deres første hollandske pokalfinale, som de tabte til mægtige PSV. Den sort/hvide Heracles Almelo trøje har derfor oplevet ære i Holland.

   Mange vil nok genkende navnet “Heracles”, og det er der en god forklaring på. Navnet tilhører nemlig Zeus’ søn Heracles. Det navn blev brugt i 1903, men er sidenhen blevet ændret til SC Heracles og efterfølgende ændret til Heracles igen. Så er du fan af denne klub, så find din næste Heracles Almelo her på Unisport.dk.

   Se alle mærker