Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

F.C. Helsingør

F.C. Helsingør har i løbet af mange år rykket frem og tilbage igennem de forskellige rækker, og det lykkedes dem endelig at rykke op i Superligaen i 16/17 sæsonen. Dette er første gang F.C. Helsingør har gjort dette i klubbens historie, og dette har været noget de har arbejdet for længe. Vil du også støtte Helsingør i deres nye rejse i Superligaen, så kan du købe den nye Helsingør trøje lige her på Unisport. Vi tilbyder tryk på trøjer, så du kan få din yndlingsspiller eller eget navn og nummer på trøjen.

Læs mere
F.C. Helsingør
Kompakt Normal
Filter

F.C. Helsingør er en klub der har kravlet frem og tilbage i de forskellige rækker i Danmark. Det er dog ikke blevet til en tilværelse i den bedste række herhjemme. Klubben ligger lunt til i 1. divisionen, men har store ambitioner så hvis du støtter klubbens kamp om oprykning, så finder du det helt rigtige værktøj til det - en F.C. Helsingør spillertrøje, lige her på Unisport.dk.

F.C. Helsingør er nok mest kendt for at ligge græstæppe til det danske landsholds træninger. Det er dog et hold med en blanding af erfarne og unge spillere, som spiller godt sammen.

Find ud af om du ønsker tryk på din nye F.C. Helsingør trøje. Du kan vælge at få lavet dit eget navn på, eller din yndlingsspiller. Du skal blot vælge størrelse, tryk og antal. Vi leverer din nye trøje hurtigt!