Spar 30% på Nike fodboldstøvler! Køb her
Populære Kategorier
  Produkter

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   Esbjerg

   Kompakt Normal
   Filter

   Esbjerg

   Vi leverede et par fodboldstøvler til Neymar.

   Klik her, og se hvad der sker når Unisport møder Giroud.

   EFB – klubben der hører til på den danske vestkyst, har selvfølgelig sin egen fodboldtrøje, som det sig hører og bør i en professionel fodboldklub. Er du en af mange, som også holder med EFB – er det lige her du finder en Esbjerg fodboldtrøje på Unisport.dk. Klubben fra fiskerbyen har været at finde i den bedste række i flere år, og har før markeret sig i den gode ende af ligaen.

   Gør det let for dig selv, og bestil en Esbjerg trøje i dag. Vi ønsker blot, at du finder det som du har brug for – også når det gælder EFB. Klubben har været et fast indslag i den danske Superliga. Det er desværre ikke blevet til de helt store triumfer, da klubben senest har vundet det danske mesterskab tilbage i 1979. Den seneste titel kom i 2013, da man besejrede Randers FC 1-0 i Parken i DBU Pokalen.

   Find ud af om du skal have tryk på trøjen, om det skal være den nyeste af trøjerne, eller om det skal være noget helt tredje. Du har mulighed for at finde Esbjergs fodboldtrøje her – så invester i den allerede i dag – du kommer ikke til at fortryde det.

   Esbjerg - EFB – klubben der er interessant følge, holde med og nyde oplevelserne på stadion sammen med. Har du prøvet det, er du klar hvad over hvad der venter dig – har du ikke, er det bare om at trække Esbjergs fodboldtrøje over hovedet og komme på stadion.

   Se alle Mærker