🇩🇰 VM-trøjen er her endelig! 🇩🇰 Køb den her!
Populære Kategorier
  Produkter

   Esbjerg

   På den danske vestkyst finder vi klubben Esbjerg! Fiskerbyen har været en fast bestanddel af den danske Superliga igennem mange år og tidligere også spillet med i Europa! Er du en Esbjerg fan og ønsker at støtte holdet tilbage mod europæisk fodbold, så kan du købe din helt nye Esbjerg trøje lige her hos Unisport. Vi tilbyder også tryk på trøjer, så du kan få dit eget navn og nummer eller din yndlings Esbjerg spiller!

   Læs mere
   Kompakt Normal
   Filter

   EFB – klubben der hører til på den danske vestkyst, har selvfølgelig sin egen fodboldtrøje, som det sig hører og bør i en professionel fodboldklub. Er du en af mange, som også holder med EFB – er det lige her du finder en Esbjerg fodboldtrøje på Unisport.dk. Klubben fra fiskerbyen har været at finde i den bedste række i flere år, og har før markeret sig i den gode ende af ligaen.

   Gør det let for dig selv, og bestil en Esbjerg trøje i dag. Vi ønsker blot, at du finder det som du har brug for – også når det gælder EFB. Klubben har været et fast indslag i den danske Superliga. Det er desværre ikke blevet til de helt store triumfer, da klubben senest har vundet det danske mesterskab tilbage i 1979. Den seneste titel kom i 2013, da man besejrede Randers FC 1-0 i Parken i DBU Pokalen.

   Find ud af om du skal have tryk på trøjen, om det skal være den nyeste af trøjerne, eller om det skal være noget helt tredje. Du har mulighed for at finde Esbjergs fodboldtrøje her – så invester i den allerede i dag – du kommer ikke til at fortryde det.

   Esbjerg - EFB – klubben der er interessant følge, holde med og nyde oplevelserne på stadion sammen med. Har du prøvet det, er du klar hvad over hvad der venter dig – har du ikke, er det bare om at trække Esbjergs fodboldtrøje over hovedet og komme på stadion.