Real Madrid trøje

Los Merengues, Los Blancos, Los Galácticos, Real Madrid er kendt under mange navne. Men de er allermest kendt for deres spil på banen. Legenden Zinedine Zidane er tilbage i klubben og styrer nu det hele som træner. Spillere som Ronaldo og Bale er blot nogle af de stjerner som han råder over. I vores Real Madrid shop har du et stort udvalg af Real Madrid proudkter, og du kan også finde hjemme og udebanetrøjen. Du kan også få tryk på trøjen, så få din yndslingspiller eller dit eget navn og nummer.

Læs mere
Kompakt Normal
Filter

Er du på jagt efter Real Madrid’s trøje, så er du kommet det rette sted hen. Dette er vores Real Madrid shop med Danmarks største udvalg af spillertrøjer og merchandise. Real Madrid er en af verdens største klubber, både når det gælder spillere og titler. Klubben fra den spanske hovedstad har spillere som Ronaldo, James Rodriguez og Bale på holdet, så er der ingen tvivl om, at en Real Madrid fodboldtrøje bliver genkendt i alle lande verden over. Hvis du vil have en trøje fra kongeklubben, så finder du den lige her på Unisport.dk.

Vil du klæde dig på som Cristiano Ronaldo - verdens bedste fodboldspiller og vinder af Ballon d’Or - så er det en Real Madrid trøje du skal have fat i. Real Madrid er en klub med en god og lang historie og har altid haft fantastiske spillere som Zidane og Raúl for blot at nævne nogle. “Los Blancos”, som de også bliver kaldt, havde en af deres mest fremgangsrige perioder i slutningen af 1950’erne, hvor man vandt, det vi i dag kalder Champions League, hele fem år i træk. På holdet havde man Alfredo di Stéfano og Ferenc Puskás, hvilket siger en del om hvilke titler klubben har. En Real Madrid fodboldtrøje er derfor meget mere end en sædvanlig trøje. Det er en del af klubbens store historie.

Her i vores Real Madrid shop kan du vælge mellem alle vores Real Madrid trøjer og finde den der passer dig bedst. Du kan også vælge om det skal være med eller uden tryk. Du kan sågar vælge dit eget navn, eller måske Ronaldo, 7 er mere dig? Du har i hvert fald muligheden for at vælge mellem alle de store stjerner. Det vigtigste er dog, at du er helt sikker på størrelsen. Er du i tvivl om den, kan du søge hjælp via vores størrelsesguide eller kontakte os inden købet.