Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

F.C. Nordsjælland

Velkommen til vores online F.C. Nordsjælland shop her på Unisport.dk. FCN er en ny klub, der oprindeligt blev kaldt for Farum BK. I 2003 blev F.C. Nordsjælland stiftet, der efter nogle svære sæsoner, atter formåede at spille sig til Superliga triumf i 2011/12 sæsonen, og har jagtet det lige siden. FCN har hjemmebane på Right to Dream Park, der er det første stadion i Superligaen, der har en kunstgræsbane. Bestil din nye FCN trøje lige her på Unisport!

Læs mere
F.C. Nordsjælland
Kompakt Normal
Filter

Med et dansk mesterskab i bagagen, er der ikke noget at sige til den mængde af nye fans klubben fra Farum har fået. Er du iblandt dem, kan du finde din nye F.C. Nordsjælland trøje her på siden.

FCN, eller Tigrene som de også kaldes, blev stiftet i 2003 som en overbygning af Farum Boldklub, og har formået at spille sig til et dansk mesterskab i 2012 samt pokaltitler i 2010 og 2011. Skal du vise din støtte til klubben fra Nordsjælland, så skal du bruge en FCN spillertrøje, og den finder du lige her på Unisport.dk.

Bestil din F.C. Nordsjælland trøje i dag, og beslut om du ønsker med eller uden tryk på. Du har muligheden for at få din yndlingsspiller bagpå, eller dit eget navn og nummer. Vi sørger for hurtig og billig levering.