Store rabatter på trøjer + gratis tryk Klik her

Gratis levering med Bring Express. Køb din Danmark VM 2018 Pro trøje nu og modtag den inden Peru-kampen!

15.06.2018

Skrevet af Claus Boysen

I anledning af at Danmark spiller sin første gruppekamp mod Peru, så tilbyder Unisport og Bring Express at levere din Danmark VM 2018 Pro Edition trøje så du har den inden kampstart lørdag.

Nu giver Unisport dig et eksklusivt tilbud i samarbejde med Bring Express. I dag og i morgen kan du købe en af de nye Danmark VM 2018 Pro Player Edition trøjer og få gratis Express levering, så du har trøjen samme dag. På den måde kan du blive klar til den vigtige første gruppekamp mod Peru, når kampen fløjtes i gang på Mordovia Arena i Saransk lørdag kl. 18.

Helt enkelt så gælder tilbudet indenfor postnumrene 0900-3150. Bestiller du en Danmark Pro Player trøje med tryk inden kl. 14 eller uden tryk inden kl. 16 fredag, så har du din ordre mellem kl. 16.30-20. Lørdag er det alle bestillinger med eller uden tryk der er lagt inden kl. 13, som vil blive leveret inden kampen fløjtes i gang. Du kan derfor med god ro i sindet læne dig tilbage og lade op til den vigtige kamp mod Peru. Nemmere bliver det ikke!

Bestil din Danmark VM 2018 Pro Player Edition trøje her og få den leveret inden kampstart lørdag kl. 18!