Køb hos Unisport | Betal om 30 dage med Klarna

13.09.2021

Skrevet af Frederikke

Gør dine fodbolddrømme til virkelighed og betal om 30 dage med Klarna. Uanset hvad eller hvordan du shopper, gør Klarna betalingen nem og overskuelig. Vælg Klarna, når du betaler.

Prøv, før du køber. Få 30 dage til at betale.

Klarna er en af Europas hurtigst voksende virksomheder og et førende alternativ til betalingsservice. Klarna blev grundlagt i 2005 og er en svensk udbyder af betalingstjenester, der tager end-to-end ansvar for din betaling.

Kernen i Klarna's ydelse er begrebet 'betaling efter levering', som lader dig købe og modtage din vare før du betaler. Denne enkelhed betyder en bedre shoppingoplevelse for dig hver gang. Det er virkelig nemt for dig at klare din shopping på mobilen, og du behøver ikke at tænke på at finde dit kort frem i omklædningsrummet eller på fodboldbanen.

Betal nemt med Klarna

Klarna er en fakturabetalingsløsning, hvor du betaler for dine varer efter levering og modtagelse. På den måde kan du købe nu, men betale 30 dage senere. Når din bestilling er gennemført og bekræftet ved check-out, vil du modtage en e-mail fra Klarna med betalingsdetaljer, som du foretager på et senere oplyst tidspunkt. Hvis du fortryder din bestilling, så sender du blot ordren retur. På den måde har pengene aldrig forladt din konto.

For at kunne tilbyde dig Klarnas betalingsmuligheder, vil dele af dine personlige oplysninger blive sendt til Klarna, dette værende kontaktoplysninger og ordredetaljer. Vi videregiver disse informationer sådan, at Klarna kan vurdere, hvorvidt du opfylder betingelserne for at anvende deres betalingsmuligheder samt for at skræddersy den bedste betalingsmulighed til dig.

Køb nu. Betal om 30 dage med Klarna

Når du har modtaget din ordre har du som udgangspunkt 30 dage til at betale fakturaen. Hvis du ikke har fået din bestilling inden for 30 dage, kan du forlænge betalingsfristen med 10 dage gennem Klarna, således du ikke betaler før du har fået din pakke.

Du skal se Klarna som en del af din shopping-oplevelse, så du skal ikke blive bange, men hvis du gør arbejder vi konstant sammen med Klarna for at gøre din oplevelse bedre. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice hvis du har brug for hjælp.

Med ”Køb nu. Betal med Klarna” får du dine varer hjem og prøver dem i 30 dage, inden du beslutter dig for at betale. Er der noget, der går galt, er du desuden omfattet af Klarnas køberbeskyttelse.

Ved at vælge Klarna som betalingsmetode behøver du aldrig angive dine kortoplysninger. Desuden kræver Klarna kun den allermest nødvendige kundeinformation som du i forvejen kan udenad. Nemlig dit navn, adresse og fødselsdato. Og hvis der er problemer med din bestilling, eller hvis den ikke dukker op, garanterer Klarna at du får pengene retur.

Hvorfor er Klarna smart?

• Prøv varen inden du betaler.
• Betal om 30 dage med Klarna
• Du får ingen ekstra omkostninger, hvis du betaler inden for 30 dage
• Du kan handle uden at opgive eller udlevere dine bankoplysninger


Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp