Den nye Superliga-bold er landet hos Unisport

24.08.2021

Skrevet af William

Nye teknologier gør den seneste Select-bold til en af de bedste bolde, vi nogensinde har set!

Danske Select er blandt de mest respekterede fodbold-producenter i verden. Der er altid høj kvalitet uanset prislejet og deres bolde bliver også brugt i nogle af de største ligaer - bl.a. Bundesliga og Superligaen.

Nu er der gode nyheder til den bedste danske række, da Select er klar med den nyeste Brillant Super US, der skal bruges i den indeværende sæson 2021/22. En ny, suveræn bold, der er fremstillet på en helt ny måde. Den er konstrueret med ultrasoniske lydbølger, der har svejset alle 32 paneler sammen.

Denne bold emmer af kvalitet. Overfladen er lavet med en 3D-struktur, der sikrer en mere stabil bane i luften, bedre friktion, når du dribler med den og samtidigt det bedste greb nogensinde til målmændene. Den nye konstruktion skulle sikre en minimal vandoptagelse i forhold til et håndsyet bold. Det sikrer, at bolden bevarer sin oprindelige vægt - uanset hvor meget det regner, hvilket jo er tilfældet ret ofte i Danmark.

Under det yderste materiale er der en nye foring, der består af to forskellige slags skum samt den ikoniske Zero Wing-latexblære med indbygget balancepunkt. Skummet i foringen gør, at bolden føles lettere.

Det skal nok blive underholdende at se den nye Brillant Super US i aktion. Den er allerede som sagt allerede i anvendelse i denne Superliga-sæson og har kastet et hav af mål af sig. Mon ikke, det fortsætter?

Du kan købe den helt nye Brillant Super US fra Select hos Unisport i dag - klik her og tjek den ud