På denne flotte decembermorgen kan det være svært at abstrahere fra det flotte vejr, men det skal ikke holde os fra at give dig dagens julegaveidé. Vi kender nemlig alle det, at du mangler inspiration til julegaveindkøbene og derfor giver vi dig dagligt et nyt forslag til julegaverne til den fodboldinteresserede.

I dag minder vi dig om, at du skal skrive et smart krus fra yndlingsklubben på ønskelisten, som vil gøre sig godt til morgenkaffen, den traditionsrige juleglögg eller noget helt tredje. Udvalget er stort og vi er sikre på, at din klub også er repræsenteret iblandt. Du kan se det store udvalg af krus her og de ligger naturligvis allesammen klar til hurtig levering, så du har dem inden juleaften.

Julehyggen tager i disse dage for alvor fart og nu hvor temperaturerne dykker under frysepunktet, så er det vigtigt at holde sig varm. Derfor kan det være en god idé, at styrke sig på lidt varm kakao, kaffe eller the efter en tur ude i kulden og hvad bedre at indtage det i, end et krus fra yndlingsklub. Real Madrid, Barcelona, AC Milan og Arsenal er blot en brøkdel af de mange klubber, der er at vælge mellem. Se det store udvalg her - mon ikke også der er et til dig.

Alle krusene ligger klar til hurtig levering og du kan derfor være sikker på, at du har dem inden juleaften, hvis du bestiller allerede nu. I så fald kan de også nå at lande hos dig inden den anden søndag i advent. Hvilket krus skal du have dig? Og hvad har du ellers af ønsker til jul? Del din kommentar i boksen herunder.