I vores julekalender blænder Jakob i dag op for andet afsnit af Jul i Unisport, hvor der bliver sat gang i Årets Fedeste Fodboldtrøje 2012 Awarden, hvor du kan stemme på din favorittrøje - og så skaber Jakob sig og hiver alle 10 nominerede trøjer på. Se med her.

Vi har allerede sat gang i kåringen af Årets Støvle 2012, og i dag sætter vi gang i kåringen af Årets Fedeste Trøje 2012, hvor der er hele 10 nominerede. Dem tager Jakob et kig på i dagens afsnit, hvor han også får prøvet alle 10 trøjer - på een gang, vel at mærke!

De 10 trøjer, du kan stemme på, er:

- FC Barcelona hjemmebanetrøje - Tyskland udebanetrøje - Frankrigs udebanetrøje - Manchester United hjemmebanetrøje - Liverpool hjemmebanetrøje - Arsenal udebanetrøje - Napoli hjemmebanetrøje - Dortmund hjemmebanetrøje - Real Madrid 3. trøje - AC Milan hjemmebanetrøje

DU KAN STEMME PÅ DIN FAVORITTRØJE LIGE HER - og samtidig er du med i konkurrencen om en valgfri fodboldtrøje. Afstemningen slutter d. 8. december 2012.

Samtidig kan du sende julepynt ind til vores juletræ, som trænger til at få noget pynt på sine grene. I slutningen af Jul i Unisport trækker vi en vinder blandt alt det indsendte pynt, hvor vinderen modtager en Adidas Tango 12 fodbold.

Send pynten ind til adressen Unisport ATT: Jul i Unisport, Gammel Køge Landevej 121, 2500 Valby og mærk kuverten “Julepynt”. Send samtidig en lille lap papir med hvor dit navn og adresse står på, så vi kan sende præmien afsted til dig hvis du bliver trukket som vinder.

HUSK AT STEMME PÅ DIN FAVORITTRØJE LIGE HER.

Hvilken trøje har været den fedeste i 2012 i dine øjne? Er den på listen, eller holder du mere på en anden trøje, der ikke er nomineret? Giv meget gerne dit besyv med i boksen herunder.