Det er til at tage Deadly Strike ud på gaden, og vise Predator-stilen!

12.04.2018

Skrevet af Zlatko

Vi har allerede fået en solid colourway, da adidas lavede Deadly Strick Pack. Nu er de endnu en gang klar til at forkæle os med en ny Predator 18+ Boost sneaker. Er du klar til at tilføje den legendariske Predator-look til din sneaker-samling?

Vi er endelig nået frem til forårssæsonen, og adidas fejrer dette ved at give os en helt ny colourway til adidas Predator Tango 18+ Boost Limited Edition sneakeren. Kan du finde en bedre måde at fejre de varmere- og længere dage, end ved at have helt blå sneakers på, imens du rocker din egen Predator-look uden for banen?

Predator Tango 18+ Boost har den samme konge-blå farve, som man ser på Deadly Strike Predator-støvlerne, hvilket er en betagende combo. Selvom sneakerne er helt blå, og med en hvid sål, så har adidas brugt tid på detaljerne, og lavet komponenterne i forskellige nuancer af blå. Grundfarven er lavet i en lysere blå farve, imens hælen har fået en mørkere blå farve og med en fremhævet ”Predator” indgravering.

Den populære Boost-sål er inkorporeret i sneakeren, og tager komforten til helt nye højder. Prøv at forestil at du går ned langs gaden og ser skarp ud, og samtidig har en komfortabel følelse i hvert skridt du tager. Jeg kunne ikke forestille mig en bedre følelse, er i enige? Boost-sålen tilbyder også en god stødabsorbering, så du kan dominere spillet på gaden og i buret!

Man kan nemt se, at adidas har valgt at bruge Deadly Strike støvlerne som inspiration. Når man tager Predator sneakeren på eller strækker i det strikkede materiale ved vristen, så vil man kunne se en grønlig farve. Dette er den samme grønne farve, som er brugt på adidas X 17+ Deadly Strike, hvilket giver sneakeren et komplet design.

Se vores udvalg af adidas Predator Tango sneakers.