Den travle juleperiode kan også mærkes i fodboldverdenen, hvor de fleste klubber går ind i et kampprogram, der kræver, at der spilles to kampe om ugen. Det kaster naturligvis en hel del spots af sig og efter de netop overståede kampe tager vi et kig på de bedste af slagsen. Det blev til takedown-modeller, blackouts og meget mere.

Aaron Hunt (Werder Bremen) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort Blackout Vi starter i det tyske, hvor der blev budt på Bundesliga-fodbold midt på ugen og i den anledning løb Werder Bremen ind i Bayer Leverkusen, hvor førstnævnte havde Hunt her med på holdkortet. Ham har vi tidligere hyldet for hans flotte blackouts af støvler og nu ser det ud til, at han har haft narvsværten frem igen. Han har formået at fuldstændig blackoute sine Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort og vi tager hatten af for det flotte stykke arbejde og det dertilhørende resultat.

Mathias Hain (St. Pauli) - Hummel Old School Star Sort/Hvid Vores støvlespots er ikke kun forbeholdt spillerne, for på sidelinien i et opgør fra den andenbedste tyske række fik vi alligevel spottet en klassisker på fødderne af St. Paulis målmandstræner. Hain havde nemlig valgt et par Hummel Old School Star fra den danske producent. En ærketypisk fodboldstøvle med overdel af kængurulæder og et simpelt knopsystem kombineres med det konservative, men super elegante design og tilsammen får vi en ægte nyklassiker.

Cristian Ezequiel Llama (Fiorentina) - Adidas Adipure 11Pro Whiteout I Italien skulle der spilles pokalfodbold midt på ugen og i Coppa Italia tørnede Fiorentina sammen med Serie B-holdet Juve Stabia. Vi slog øjnene op, da vi fulgte kampen og det var først og fremmest på grund af herren her. Han har et særpræget sejt navn og når det kombineres med et sjældent støvlevalg, ja, så er vi solgt. Han havde valgt et par Adidas Adipure 11Pro til lejligheden, men det var i den whiteoutede udgave, som vi ellers ikke ser professionelle i og den levede helt op til sit elegante ry.

Peter Odemwingie (West Bromwich) - Adidas F50 Adizero Sort/Sølv/Gul Den nigerianske angriber har kun nettet fire gange i indeværende sæson, men det har ikke holdt WBA fra at spille sig noget overraskende på 4. pladsen i Premier League. Hans måltotal matcher velsagtens også hans antal støvleskift og på det seneste har han da også tørnet ud i en ny af slagsen. Det er et par Adidas F50 Adizer Sort/Sølv/Gul, som han har blackoutet marginalt, hvilket giver dem et helt fantastisk og individuelt look. Har du nogensinde prøvet at personliggøre et par støvler, som Odemwingie har gjort det her?

Peter Crouch (Stoke) - Puma Powercat 1.12 Sort/Grøn/Hvid Det rent fysisk største hold i Premier League skulle ikke bruge mere end 4 minutter på at vende et truende 0-1-nederlag til en 2-1-sejr. Igen var det nogle af klubbens helt store drenge, der leverede målene, men for en gangs skyld, var det ikke "Storken", der garnede. Intet desto mindre noterede vi os den tårnhøje angriber, som havde fået et par nye støvler på i form af den seneste farvevariant af hans foretrukne; Puma Powercat 1.12 Sort/Grøn/Hvid. Måske en smule overraskende bruger Crouch kun str. 46,5 - havde du også forventet noget væsentlig større?

Mario Balotelli & Carlos Tevez (Manchester City) - Nike CTR360 Maestri III ACC Gul/Sort Italienske Super Mario var tilbage i de forsvarende mestres startopstilling og den tillid betalte han tilbage med et mål. Det fejrede han med sin angrebskollega Carlos Tevez og de to, de er jo intet mindre end støvlebrødre. De foretrækker begge Nike CTR360 Maestri III, der ellers slås op som en midtbanestøvle, og ganske interresant er de begge fortsat i launchfarven Gul/Sort. Det skarpe billede viser også lidt brodering på siden af støvlerne - kan du lure, hvad der står?

Joshua King (Blackburn) -Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange I den næstbedste engelske række var der også spots at tage og i denne uge var det særligt Manchester United-lejesvenden, Joshua King, der fangede vores opmærksomhed. Lige så meget ros vi havde til Aaron Hunts blackoutede Vapor VIII, lige så lidt har vi til Joshua Kings. En meget sløj og halvhjertet præstation er velsagtens det pæneste man kan sige om hans Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange, der er så godt som ødelagte. Kunne du have gjort det bedre?

Robin van Persie (Manchester United) - Adidas Predator Absolion Neon/Blå Det er efterhånden ingen overraskelse at spotte den skarptskydende hollænder i den forrige generation af Adidas' Predator-kollektion, men vi blev dog noget forbavsede, da vi fik et nærmere kig på hans støvler fra gårsdagens kamp mod West Ham. Som billedet viser, er det nemlig takedown-modellen, Absolion og ikke topmodellen Adidas Adipower Predator, som han ellers har benyttet sig af tidligere. Det afslører ydersålen, der ikke har Adidas' Powerspine-teknologi eller det kendetegnende SG-knopsystem med et mix af SG- og FG-knopper.

Theo Walcott (Arsenal) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Den lynhurtige englænder var blandt de få europæiske talenter, der blev udvalgt af Nike til at være en del af GS 2 Squad, der har fået æren af at spille med konceptstøvlen, Nike GS 2. Den har han dog ikke følt sig fristet til at trække i helt endnu og var derfor noget overraskende stadig i sine Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange, som han intet desto mindre fik nettet et mål i. Tror du, at Walcott får sine GS 2 på i weekenden?

Raheem Sterling (Liverpool) - Nike GS 2 Hvid/Sort & Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Den purunge kantspiller er allerede spået en rigtig stor rolle i Liverpool i fremtiden og det store potentiale og talent har Nike også anerkendt. De indlemmede ham nemlig også i det eksklusive GS 2 Squad med blandt andre Mario Götze og Christian Eriksen. Sterling har da også været aftalen med Nike tro og spillet i støvlen fra første færd, men i gårsdagens kamp mod Spurs skiftede ham dem ud i pausen med hans Vapor VIII ACC Turkis/Orange. Om det skyldes, at støvlen har taget skade eller om det var et komfortproblem er ikke til at sige - hvad tror du?

Eden Hazard (Chelsea) - Nike GS 2 Hvid/Sort Så er det til gengæld godt, at Nike kan stole på det belgiske stjerneskud, Eden Hazard, der har været tro mod støvlen lige siden han første gang fik muligheden. Han har endnu til gode at få nettet sit første mål i sine Nike GS 2 og mod et hårdtkæmpende Fulham var der heller ikke bid. Den endte nemlig 0-0 og det er den 5. gang på to spillerunder, at en kamp er endt uden mål i Premier League og det tyder på, at forsvarsspillerne har fået bedre fat efter en meget målrig åbning på sæsonen.

En hurtig tur igennem Europa var nøglen til denne midtuges støvlespots, hvor jeg så sandelig skulle mene, at vi var blevet noget så forkælede. Nike GS 2 tager sig vanen tro godt ud, men vi undrer os fortsat over, at ikke hele GS 2-holdet spiller i dem endnu. Hvad tror du, der ligger bag? Hvad synes du i øvrigt om Van Persies takedown-støvler - hvorfor han han ikke nappet topmodellen? Del din kommentar med i feltet herunder.