Det er blevet tid til dagens julegavetilbud og her til formiddag har vi halveret prisen på en række lækre fleecetæpper fra verdens største klubber. De skal kun koste dig 124 kr. og passer perfekt til julehyggen derhjemme, når nu temperaturerne falder og holder os indendøre. Nu kan du blot gøre det med stil, mens du viser hvilken klub du holder med.

Det bliver kun til en minimal juleferie for en række af verdens bedste fodboldklubber og mens vi trækker indendøre og holder fri fra skole og arbejde, så så fortsætte Manchester United, Real Madrid og Chelsea med at spille fodbold. Du kan fortsætte med at støtte dem i den kolde vintertid med et Fleecetæppe til kun 124 kr - du sparer 50%.

Udvalget er stort og du kan holde dig varmt dækket af både Barcelona, Liverpool, Manchester City og faktisk også Leeds. Du kan se de lækre fleecetæpper her, som du kun skal slippe 124 kr. - du sparer hele 50%.

Et lækkert og varmt fleecetæppe kan også blive værdifuldt, når du skal ud og se fodbold, eller til når du sidder på bænken for en stund, for så kan du ligesom de professionelle holde benene varme, så du ikke fryser lemmerne af. De næste 24 timer kan du sparer 50% på de lækre tæpper, så det er om at slå til.

Du skal skynde dig at nyde godt af dagens julegavetilbud, for det gælder kun i en begrænset periode. Julehyggen står for døren og med de faldende temperaturer kan et lækkert fleecetæppe blive en værdifuld partner. Hvilket tæppe skal du have? Del det med os i kommentarfeltet herunder.