Det er blevet tid til weekendens støvlespots, hvor vi har fået mulighed for at se den nye Nike GS 2 i aktion, men hvor Adidas og Puma også har gjort sig positivt bemærkede. Der var dog også et par overraskelser i blandt samt en rekordmager uden lige. Kig med hed og lad os endelige høre, hvis der er noget, vi har overset.

Marco Reus (Borussia Dortmund) . Puma Powercat 1.12 Sort/Grøn/Hvid De regerende tyske mestere halter lidt efter Bayern München i tabellen, hvor 9 point skiller de to hold. Det skulle der ændres på i weekendens udekamp mod Mainz 05 og danske Bo Svensson. En sejr blev det også til og målene stod Robert Lewandowski for, men vi havde nu også et øje på Marco Reus. Han luftede nemlig den nye farvevariant af Puma Powercat 1.12 i Sort/Grøn/Hvid, der virkelig tager sig godt ud på grønsværen.

Mario Götze (Borussia Dortmund) - Nike GS 2 ACC Hvid/Sort Vi fortsætter i det tyske, hvor endnu et wonderkid var i aktion og det var han med et par helt specielle støvler på fødderne. Unge Götze er nemlig en del af Nike GS 2 Squad og det var derfor ingen overraskelse, at den hurtige kantspiller havde trukket den nye konceptstøvle på fødderne. Der var ikke mål i dem, men vi mistænker, at vi ikke skal vente længe før Dortmunds nr. 10 finder vej til netmaskerne i sine nye støvler.

Franck Ribery (Bayern München) - Nike GS 2 ACC Hvid/Sort Til trods for sammensætningen af Nikes GS 2 Squad, så var førnævnte Götze ikke den eneste fra Bundesligaen med konceptstøvlen på poterne. Den franske offensivprofil er nemlig ikke på det officielle GS Squad, men det skulle ikke forhindre ham i at iføre sig et par. Han slog imidlertid til i en overbevisende Bayern-sejr på 5-0 over stakkels Hannover 96. Det bliver spændende at se, om Nike har udset en plads på det eksklusive hold, eller om Ribery bare ikke kunne holde fingrene fra den frække støvle.

Philip Lahm (Bayern München) - Adidas Adipure 11Pro Hvid/Rød/Sort Den mest pålidelige back i verden plejer også at være én af de første, der skifter støvler, når der kommer en ny farvevariant, men med den seneste var han alligevel lidt sent ude. Resten af Adipure-slænget luftede nemlig den nye Adidas Adipure 11Pro Hvid/Rød/Sort i forrige uge og først nu har Lahm fundet sit par frem. De elegante farver står enormt skarpt til Bayerns røde hjemmebanesæt, så mon ikke også han vil gøre sit, for at blive i denne så længe som muligt.

Christian Eriksen (Ajax Amsterdam) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Det danske stjerneskud er også med på det eksklusive GS 2 Squad, men som én af de eneste gav han ikke debut til sit par Nike GS 2 ACC. Han havde i stedet foretrukket et par Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange, som han faktisk også fik scoret i. Det gjorde han i en flot 2-1-sejr over Roda, hvor Eriksen og Lasse Schöne med en scoring hver fik vendt opgøret til de forsvarende mestres fordel.

Stephan El Shaarawy (AC Milan) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Der var også overraskelser i den bedste italienske række, hvor der var dømt arvefjendeopgør, da AC Milan tog imod mestrene fra Juventus. Vanen tro var der enorm fokus på hjemmeholdets angriber med ægyptiske aner, der har været en særskilt oplevelse i denne sæson, men yderligere havde vi et godt øje til hans støvlevalg, dan han heller ikke havde taget sit par Nike GS 2 ACC på. Det kan han naturligvis nå endnu, men rygter går allerede på, at Ribery har taget hans plads på GS 2 Squad - hvad tror du?

Federico Balzaretti (AS Roma) - Adidas Predator LZ Sort/Sølv/Neon Muligvis rundens bedste og mest karismatiske navn løber ovenstående herre med, for det bliver umuligt mere italiensk. Det har Balzaretti også eksemplificeret, da han siden sommerens Europamesterskaber har spillet i en Lotto Stadio Potenza 100 i en farvevariant, der ligner det italienske flag. Til weekendens udekamp mod Pescara var det dog et par Adidas Predator LZ Sort/Sølv/Neon, han havde fået på fødderne og det ser derfor ud til at han har skiftet de italienske støvlemagere ud - desværre.

Lionel Messi (FC Barcelona) - Adidas F50 Adizero Gul/Sort Manden er jo simpelthen ikke til at stoppe. Meget skal i alle fald gå galt, hvis argentineren her ikke skal slå Gerd Müllers vanvittige scoringsrekord med 85 mål på et kalenderår. Messi og hans Adidas F50 Adizero Gul/Sort er blot 3 mål fra rekorden og de mål har han hele 6 kampe til at score i, så mon ikke snart vi skal til at skrive et nyt navn i historiebøgerne?

Radamel Falcao (Atletico Madrid) - Puma Evospeed 1 Grøn/Hvid/Blå Otte mål bag Messi finder vi den colombianske målmaskine Falcao, der nok endnu en gang viste, hvorfor han er på ønskelisten i alle de største klubber i verden. Mod Sevilla åbende han med sine Puma Evospeed 1 Grøn/Hvid/Blå for målscoringen med en stensikker straffesparksscoring. Derefter så Madrid-klubben sig ikke tilbage og endte med at vinde 4-0 mod Sevilla, der trak 3 røde kort i kampens løb. De er fortsat kun 3 point bag Barcelona - kan de udfordre catalanerne om mesterskabet?

Marc-Antoine Fortune (West Bromwich Albion) - Nike Mercurial Vapor VIII Custom Hvid/Orange Der er trådt et nyt tophold til i Premier League, hvor WBA fortsætter med ufortrødent at hente point. De vandt lørdag uge mod Sunderland med hele 4-2 og er med den sejr kun 4 point efter førerholdet Manchester United. Manden der satte trumf på sejren var Fortune, der havde designet sit eget par Nike Mercurial Vapor VIII i Hvid/Orange. Findes der en bedre måde at give støvler debut på end med mål?

¨

Jermaine Defoe & Gareth Bale (Tottenham) - Adidas F50 Adizero Maskineriet har ikke kørt helt som smurt for London-klubben på det seneste, men mod oprykkerne fra West Ham virkede det til, at alt faldt i hak. Her kom to af klubbens helt store profiler især i fokus, da de stod for målscoringen mod West Ham. To mål fra Defoe i hans par Adidas F50 Adizero Sort/Grøn og en enkelt pind Adidas F50 Adizero Gul/Sort. Spurs rykker med sejren en tak nærmere toppen, hvor de nu ligger på en 7. plads.

Eden Hazard (Chelsea) - Nike GS 2 ACC Hvid/Sort Det var noget af en overraskelse, da Roman Abramovich fyrede publikumsyndlingen Roberto Di Matteo for at erstatte ham med den tidligere Liverpool-manager, Rafael Benitez. Det skabte også en hel del uro på stadion, hvor den største dramatik kom fra de buende tilskuere frem for spillet på banen. Intet desto mindre bed vi dog mærke i, at Eden Hazard gav debut til sine Nike GS 2 ACC, men det ville være en skam at sige, at han var tæt på at komme på tavlen.

Raheem Sterling (Liverpool) - Nike GS 2 ACC Hvid/Sort Brendan Rodgers vendte tilbage til sin gamle hjemmebane i weekenden, da hans Liverpool-mandskab skulle forsøge at bygge videre på sejren over Wigan. I en chancefattig kamp blev det vidunderbarnet Raheem Sterling, der kom tættest på at afgøre kampen, da det dommedagsdrøn fra hans Nike GS 2 uheldigvis tog overliggeren frem for det fjerne målhjørne. Mere blev det ikke til i en taktisk affære og Swansea og Liverpool delte derfor i porten med 0-0.

Det var ikke den mest målrige runde i denne uges runde af Premier League, men intet desto mindre fandt et større udvalg af støvler vej til vores støvlespots. Vi har især set os skæve i Nike GS 2, der virkelig tog sig godt ud i aktion. Hvad synes du om konceptstøvlen? Skal du have dig et par? Hvad synes du ellers om weekends støvlespots, er der noget vi har overset? Del din kommentar i boksen herunder.