Vi tager hul på weekenden med et rigtig godt juletilbud. I dag giver dig mulighed for at gå vinteren i møde med varme hænder. Vi har nemlig sat prisen markant ned på strikhandsker fra nogle af Europas allerstørste klubber. Du kan få dig et par strikhandsker til blot 49 kr. og samtidig vise din støtte til Liverpool, AC Milan og mange flere.

Selvom julen er en dejlig tid, så kan vi desværre ikke undslå os de kolde temperaturer og når graderne nærmer sig frysepunktet er det vigtigt at være klædt ordentlig på fra top til tå. Derfor kan du få dig et par smarte strikhandsker fra nogle af verdens største klubber.

Du kan se hele udvalget lige her, hvor du kan finde dig et par til blot 49 kr., hvadend du er fan af Manchester United, Arsenal eller Barcelona.

Tilbuddet det kan du nyde godt af resten af weekenden, så det er om at slå til. Bestiller du imidlertid et par, så kan vi garantere, at du har det inden næste weekend, så du kan være klar til første advent.

Du kan se hele udvalget lige her, hvor du kan finde dig et par til blot 49 kr., hvadend du mest er til AC Milan, Arsenal, Liverpool, Manchester United eller Barcelona.

Et par smart strikhandsker vil uden tvivl falde i god jord i enhver julesok eller under ethvert juletræ og nu har du chancen for at få dem til en super pris. Står du og mangler et par hansker til de kolde vintermåneder? Hvilken klub skal der være på dine? Del din kommentar i boksen herunder.