Nike FootballX indendørsskoene er klar til at hærske over hallerne denne vinter

18.10.2015

Skrevet af Mathias

De sidste par dage har vi taget et tættere kig på de bedste indendørssko fra de forskellige brands. I dag kigger vi på en af de helt store mærker, som siden introduktionen af deres FootballX sko virkelig har gjort deres indtog på indendørssko scenen. Det er naturligvis Nike vi taler om.

Der kan ingen tvivl om være, at Nike er specialister indenfor ethvert aspekt af fodbold de sætter sig for. Da de i foråret offentliggjorde deres nye FootballX koncept, så vidste man bare de ville gøre deres job ordentligt.

Dengang seks måneder tilbage var det Proximo skoene, som er tro kopier af Nikes fodboldstøvler med Dynamic Fit Collar, der fik alt kærligheden. Nu giver vi Finale modellerne lidt kamera tid, fordi de er uden tvivl topmodeller i deres egen ret og blandt de bedste indendørssko i verden.

Som med alt Nike gør, så er designet på indendørsskoene også spot on. ‘Amen seriøst har i set den guldfarvede Mercurial Finale IC? Den er decideret fodboldsko kunst og det er ekstra fedt hvordan Nike har gjort tingene lidt anderledes på den end på Proximo versionen og tilføjet lidt rødt på den.

Hvis du er på jagt efter indendørssko, så er Nike modellerne simpelthen nødt til at være med i overvejelserne og du kan finde dem alle her.

Nike har alle områder og præferencer dækket denne vinter, når det bliver tid til at spille indendørsfodbold. Er der en speciel model der har fanget din opmærksomhed?

ALT_TAG