Nok er vi en dag forsinkede, men det betyder skam ikke, at du skal snydes for midtugens støvlespots. Med en ekstra dag på bagen har vi også fået plads til spots fra torsdagens Europa League-kampe. Der var også rigeligt at tage af, hvor især de nyeste farvevarianter gjorde deres indtog på banerne i CHL og EL.

Ashley Young (Manchester United) - Adidas F50 Adizero Custom Rød/Hvid Det var et ungt og uerfarent United-mandskab, der drog til Istanbul for at møde Galatasaray og allerede i lufthavnen var scenen sat, da flere hundrede tyrkiske fans var dukket op for at tage imod de engelske vicemestre med romerlys og smædesange. Sent i kampen blev kantspilleren Ashley Young sat ind for at vende det truende 1-0-nederlag, men han kunne desværre intet stille op. Han havde valgt sine specialdesignede Adidas F50 Adizero til lejligheden og det til trods for, at adskillige andre stjerner var trukket i den seneste generation.

Darren Fletcher (Manchester United) - Adidas Predator LZ Sort/Rød Der var også blevet plads til den rutinerede skotte i startopstillingen og han havde fundet en ny farvevariant frem i den anledning. Det var den nye Adidas Predator LZ Sort/Rød, som Steven Gerrard løftede afsløre for et par uger siden. Nu er han imidlertid ikke den eneste, der har fødderne i den afdæmpede farvevariant og man kunne mistænke de lidt mere konservative fodboldspillere for at vælge denne farvevariant frem for Adidas Predator LZ Hvid/Blå/Gul.

Johan Elmander (Galatasaray) - Adidas Predator LZ Custom Gul/Rød Den tidligere Brøndby-angriber har en unik evne til at spille sig ind i hjerterne på de supportere han repræsenterer og det skyldes blandt andet fænomenale støvlevalg, som han havde gjort sig til 1-0 sejren over Manchester United. Svenskeren har været forbi miAdidas og designe sig et par Adidas Predator LZ, der matcher Galatasaray hjemmebanesæt i farverne gul og rød. Det må vi give den hårdtarbejdende Elmander, han formår at vinde tilskuernes gunst og selv som United-fan er det svært at sige noget dårligt om ham.

Oscar (Chelsea) - Adidas Predator LZ Hvid/Blå/Gul Vi fik dog også præsenteret nok endnu en ny farvevariant af Adidas Predator LZ og det bliver nok denne Hvid/Blå/Gule variant vi kommer til at se flest af i den kommende tid. Den brasilianske offensivspiller havde dog nok forestillet sig en lidt anden debut til hans nye støvler, da de forsvarende, italienske mestre fra Juventus uddelte fodboldlektioner. 3-0 lød slutresultatet, men nederlaget til trods fik vi også set prøver på Matas, Hazard og ovenstående Oscars allerede flotte samarbejde.

Gary Cahill (Chelsea) - Adidas Predator LZ Hvid/Blå/Gul Vi har også for nyligt haft fat i midtstopperen her, da hans Adidas Predator LZ Sort/Sølv/Neon passede perfekt til Chelseas 3. trøje og nu fortsætter han de gode takter. Den nye farvevariant passer i alle fald også strålende til hjemmebanetrøjen, men æstetik til trods, så var det ikke alt for kønt, det de forsvarende Champions League-mestre leverede på banen. De læner sig op ad en tidlig exit og det var tilsyneladende også nok incitament for bestyrelsen, der prompte fyrede træneren Roberto Di Matteo - unfair? You bet.

Santi Cazorla (Arsenal) - Adidas Adipure 11Pro Hvid/Rød/Sort Anderledes godt gik det for The Gunners, der sikrede sig en plads i finalerne med en spillerunde til gode. Det kan man blandt andet takket det spanske nyindkøb her for, da han for alvor har fundet formen frem igen efter et par uger med svingende spil. Han havde også, omsider, skiftet sine Adidas Adipure 11Pro Blå/Rød ud, som han har spillet i siden sommerens EM-slutrunde. Han har valgt den nye Hvide/Røde/Sorte farvevariant, der står knivskarpt til Arsenals hjemmebanesæt.

Olivier Giroud (Arsenal) - Puma Evospeed 1 Grøn/Hvid/Blå Modstanderen hed Montpellier og det var ovenstående herres gamle klub og måske i den anledning af gensynet, så han sit snit til at skifte støvler. Franskmanden har nemlig i rigtig lang tid spillet i launch-farven af Puma Evospeed 1 og vi har tigget Giroud om at skifte og måske han har læst vores tanker. Han har i alle fald taget den nye Puma Evospeed 1 Grøn/Hvid/Blå til sig og vi er allerede helt vilde med den. Nok var der ikke mål i Girouds par, men Evospeed gav sig ikke så let.

Xabi Alonso (Real Madrid) - Adidas Predator LZ Sort/Rød Den spanske midtbanedirigent kan nu også tilføjes til listen af spillere, der har foretrukket den mere afdæmpede Adidas Predator LZ Sort/Rød. Den liste tæller efterhånden mere konservative midtbanespillere og vi må nok også erkende, at den mere iøjenfaldende farvevariant man kan spotte på Nasris fod, ville se noget malplaceret ud på Alonso. Han så i alle fald meget tilpas ud i de nye støvler, da han havde rigtig godt styr på midtbanen i kampen mod Manchester City.

Sergio Agüero (Manchester City) - Puma Evospeed 1 Grøn/Hvid/Blå Den lille argentiner gav også debut til sine nye støvler i denne uges omgang af Champions League. Han kom på måltavlen i sine nye Puma Evospeed 1 Grøn/Hvid/Blå på et af de tyndere straffespark vi har set i meget, meget lang tid. Intet desto mindre fik Agüero rejst sig efter Arbeloas hårde tackling og efterfølgende omsat sparket fra 11-meterpletten til mål. Det blev dog ikke til flere mål fra Citys side af og med 1-1 mod Real Madrid ser de ud til at have kurs mod en 3. eller 4. plads i dette års Champions League og må derfor for andet år i forlade turneringen i gruppespillet.

Manuel Neuer (Bayern München) - Adidas Adipure 11Pro Hvid/Rød/Sort Der var også plads til et støvlespot fra det Valencia, hvor sidste års finalister fra Bayern München kom på besøg. Begge hold kunne nøjes med et enkelt point for at sikre videre avancement og det var også hvad det blev til. En kamp, der endte 1-1, men som trods alt bød på lækkerier for de støvleinteresserede. Tyskernes klassekeeper, Manuel Neuer, havde nemlig fundet den nyeste farvevariant af Adidas Adipure 11Pro i Hvid/Rød/Sort frem og dertil kan vi også tilføje, at Schweinsteiger faktisk trænede i selv samme støvle.

Roberto Soldado (Valencia) & Holger Badstuber (Bayern München) - Adidas F50 Adizero Sort/Grøn/Hvid & Adidas Predator LZ Sort/Rød Her fik vi også et dobbelspot fra førnævnte kamp, hvor Valencias målfarlige kaptajn viste sig frem i den helt nye Adidas F50 Adizero Sort/Grøn/Hvid, der for en gangs skyld ikke fandt vej til netmaskerne. Det kunne man ved siden af forhindre - Badstuber havde også fundet et par nye støvler frem og det var Adidas Predator LZ Sort/Rød, som vi synes bedre og bedre om for hver gang vi ser den.

Joe Cole (Liverpool) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Kan du huske ham her? Det kunne vi faktisk heller ikke, men intet desto mindre spiller han stadig for Liverpool. I går aftes fik han spilletid mod Young Boys fra Schweiz og her fik han faktisk scoret et flot mål. Det gjorde han noget overraskende i et par Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange og det kom noget bag på os, da han hele sin karriere har været fast man i Nikes Tiempo-serie. Men efter den scoring så spår vi, at han bliver i Mercurial-serien.

Jonjo Shelvey (Liverpool) - Adidas Predator LZ Sort/Rød Det unge midtbanetalent har spillet fast i dette års udgave af Europa League, men noget der til gengæld ikke er blevet slået fast hos Shelvey, er hans støvlevalg. Han har sæsonen igennem vekslet meget imellem Nike T90 Laser IV og Adidas Predator LZ. Nu har han fundet en ny støvle frem og han følger i fodsporende på kaptajnen Steven Gerrard, der også spiller i Adidas Predator LZ Sort/Rød.

Vi fik mange spots med de nye Adidas-farvevarianter, men vi har en mistanke om, at weekenden kommer til at stå i Nikes tegn. Mere præcist Nike GS, der står til at få debut i Premier League, Serie A, Bundesligaen og Æresdivisionen i weekendens kamp og det ser vi meget frem til. Har du spottet noget vi ikke har? Ser du frem til en bestemt kamp i weekenden? Del din kommentar i boksen herunder.