For lidt mere end en måned siden kunne Sergio Agüero trække sig sejrrigt ud af Puma Raceoff, hvor han bl.a. slog Cesc Fabregas, Michael Carrick og Bacary Sagna i at køre ræs i en Formel 1-simulator. Nu skal han indkassere sin præmie; en tur rundt i en rigtig bil sammen med racerkøreren Nico Rosberg, der nægter at lade den kække argentiner slå ham i hans egen sport.

OBS. Gik du glip af den første omgang af Puma Race Off kan du finde den lige her, hvor du kan se hvordan de resterende Puma-stjerner klarede sig i Formel 1-simulatoren.

Sergio Agüero satte en flot tid i Formel 1-simulatoren på blot 1:22:58, hvilket Nico Rosberg blot kunne gøre lidt over 1 sekund bedre. Nu er tiden så inde til, at Agüero skal vise om han kan gentage succesen i en rigtig racer, når han først får undervisning i en toptunet racer og efterfølgende selv får lov til at sætte sig bag rattet.Hver især formår de at skræmme hinanden, men det er nok den skælvende Agüero, der var gladest for at slippe ud af bilen med livet i behold.

Nico Rosberg fik sig ikke den mest lydhøre elev, men intet desto mindre måtte han erkende, at Sergio Agüero også har et rapt fodarbejde på pedalerne i en bil:

"Sergio ved i den grad, hvordan man kører bil. I Mercedes Benz C63 AMG-bilen fløj han rundet på banen og han styrede bilen virkelig godt, så stor respekt til ham. Jeg var en smule overrasket over, hvor god han egentlig var. Han er en super fyr, men jeg kunne ikke lade ham være alt for kæphøj, så jeg nød at vise ham, hvad jeg kan i Mercedes Benz AMD DTM-bilen. Nu ved han, hvad racerløb virkelig involverer!"

Efter en tur i den fænomenale Mercedes Benz AMG DTM-racer, måtte den vævre fodboldspiller også løfte på hatten for den oplevelso Nico Rosberg gav ham:

"Jeg var meget glad for at vinde Puma Race Off-udfordringen og bevise hvor hurtig jeg er i en Formel 1-simulator. I dag fik jeg vist Nico, at jeg også kan være hurtig på en rigtig racerbane. Hans undervisning var ret kedelig, hvis jeg skal være ærlig, så jeg tænkte, at jeg hellere måtte vise ham hvordan man rigtig kører bil. Jeg så til gengæld sige, at han virkelig imponerede mig i Mercedes Benz AMG DTM-raceren. Han er næsten lige så hurtig, som jeg selv!".

Nico Rosberg så noget overrasket ud, da Sergio Agüero i flyvende fart piskede den lynhurtige Mercedez Benz C63 AMG rundt på racerbanen, men han fik nu også gengældt, da han selv kom bag rattet i en rigtig racer og understregede, at han nok alligevel var den hurtigste på fire hjul. Hvad synes du om den sjove video? Kunne du tænke dig, at prøve en tur med en rigtig racerkører? Del din kommentar i boksen herunder.