Sammensæt dit eget holdsæt sammen med Unisport Teamsport!

27.03.2018

Skrevet af Zlatko

Søger dit hold eller klub et nyt holdsæt, så er Unisport Teamsport stedet du skal kigge. Vi tilbyder et stort udvalg af holdsæt, og du kan mixe og matche dit tøj ligesom du ønsker det. Vi har netop lige fået en ny side, som gør det endnu lettere for dig og dit hold at designe dit tøj, samt betale og bestille med det samme for hurtig betjening. Læs med for at lære mere omkring den nye Teamsport side.

Du skal blot følge 4 nemme trin, som er specificeret nedenfor:

Trin 1 - Vælg farve:

Før du kommer til siden, hvor du kan vælge hvilken farve dit holdsæt skal have, så skal du første vælge hvilket mærke og design du ønsker dit holdsæt skal være. Du kan vælge imellem adidas, Nike, PUMA og Joma, og du kan vælge forskellige modeller, som passer lige til dit behov. Når dette er gjort, så skal du vælge de farver, som du ønsker dit holdsæt skal have. Du kan selv vælge om du ønsker den samme farve på alt tøj. Eller om du ønsker trøjen i en farve, shorts i en anden og sokker i en tredje. Der er mange muligheder, og du kan kombinere lige som du vil, så det passer lige efter din smag.

Derudover, så kan du også vælge farve til dit målmandssæt, også her kan du kombinerer farverne lige som du vil.

Trin 2 - Vælg antal:

Når du har valgt dit tøj, og farver som du ønsker, så skal du nu vælge hvor mange sæt du skal bruge. Ligegyldigt om du spiller futsal, 7-mands, 11-mands eller skal bruge tøj til et helt hold med udskiftere, så kan vi hjælpe med alle løsninger. Du skal blot bare indtaste det antal du ønsker, og du kan frit vælge hvilke størrelser og antallet på trøjer, shorts og strømper.

Trin 3 - Trykmuligheder:

Vi tilbyder forskellige muligheder, når det kommer til tryk af holdsæt. Vi kan trykke forskellige loger på holdsættet. Hvis du har et klublogo, så kan vi trykke dette på, men vi kan også trykke sponsorlogoer på hvis du har dette. Du skal krydse dette af på de produkter der ønskes tryk på, og vi kan sagtens trykke flere loger på et produkt. Men vi tilbyder også tryk af navne og numre på ryggen af holdsættet. Du kan selv vælge, hvilke navne og tal der skal stå.

Trin 4 - Bekræft og bestil dit holdsæt:

Nu er du klar til at bestille dit holdsæt! Du skal blot bare trykke på “Tilføj til kurven”, og udfylde dine kontaktoplysninger, og så vil du blive viderestillet til betalingen, så du kan gennemføre din bestilling.

Dette var de 4 hurtige trin til, hvordan man bestiller sit helt nye holdsæt hos Unisport Teamsport. Skulle du have nogle yderligere spørgsmål til, hvordan man bestiller holdsæt, så kan du altid kontakte vores kundeservice på 3325 0803.

Du kan komme i gang med at bestille dit holdsæt, eller se hele vores udvalg af Teamsport produkter, og se hvilke sæt vi tilbyder lige her.