Nike gør Paris Saint Germain klar til 2015/16 sæsonen med ny hjemmebanetrøje

23.05.2015

Skrevet af Mathias

Paris Saint Germain har i det sidste halve årti uden tvivl udviklet sig til en Europæisk fodbold supermagt. Stjerner som Cavani, Thiago Silva og Ibrahimovic slår alle deres folder på Parc de Princes berømte græs. Nike er nu klar med en ny hjemmebanetrøje, som har alle af de kvaliteter vi elsker ved PSG trøjer og udstråler derfor elegance til grader man ikke troede muligt.

I sidste uge sikrede Paris Saint Germain sig det franske mesterskab for tredje år i streg og viste alt den kvalitet og totale dominans vi associere dem med. Næste års mål er derfor fuldstændig uden grænser og Champions League triumf er noget Pariserne desperat hungrer efter.

Når man designer en trøje til en så modebevidst bys største klub skal man virkelig sørge for at have den rigtige blanding af elegance og flair. Det er af den grund langt fra overraskende at Les Rouge-et-Bleu har betroet opgaven til Nike, som altid formår at ramme denne gyldne balance.

Har den elegante nye Paris Saint Germain 2015/2016 hjemmebanetrøje fanget dit øje? - Få fingrene i den nye trøje den 28. Maj.

PSG har langt fra været bange for at bruge penge i de sidste par år og man kunne derfor bestemt godt forestille sig at se endnu en stor signing i lige netop denne trøje næste sæson. Er der nogle spillere du kunne forestille dig at se i denne elegante nye hjemmebanetrøje efter sommerens transfervindue? Skriv dine bud i kommentarfeltet herunder.